O tânără din Turda a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Victima a fost dusă la spital, după ce a prezentat stări de inconștiență.

„Din primele date, o tânără în vârsta de 23 de ani, din Turda, care se angajase în traversarea drumului pe o trecere de pietoni de pe strada Clujului a fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat în vârsta de 28 de ani.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

„A fost dislocat un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat unei tinere, în vârstă de cca 20 de ani, care a fost implicată într-un eveniment rutier.

Până la sosirea echipajului SMURD, tantra a fost consultată de un echipaj SAJ, care trecea întâmplător prin zonă și care a constatat că, deși aceasta prezenta afecțiuni ușoare, acea pierderi temporare a stării de conștiență. Echipajul SMURD a preluat-o și a transportat-o la spital pentru investigații de specialitate”, au declarat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

coral