Un TIR care transporta carcase de porc s-a răsturnat în această dimineață între localitățile clujene Căpușu Mare și Dumbrava.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit în cursul aceste dimineți, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui ansamblu de vehicule, între localitățile Căpușu Mare și Dumbrava.

„Pompierii, alertați în jurul orei 6.10, au găsit șoferul ansamblului de vehicule ieșit în afara acestuia, prezentând dureri în zona abdominală și în zona capului. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Nu au existat scurgeri de combustibil din rezervorul ansamblului de vehicule, care transporta carcase de porc.

Din primele informații, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat cu autovehiculul.

„Conducătorul unui autocamion în timp ce se deplasa pe DN1E60 înspre Cluj- Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum,  într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s a răsturnat în afara părții carosabile. Acesta a fost transportat la o unitate medicală  pentru acordarea îngrijirilor medicale.  Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj