În timp ce Bulevardul 21 Decembrie 1989 este șantier și se lucrează la asfaltare, șoferii dau vina unii pe alții pentru traficul infernal din Mărăști.

Pe 21 Decembrie 1989, după asfaltare, va fi o bandă dedicată pentru transportul în comun, astfel că va fi o bandă în minus. 

Între timp, din cauza lucrărilor, traficul este blocat pe toate axele. Un șofer a spus că a făcut 500 de metri în 25 de minute. 

Șoferii de pe grupul Info Trafic jud. Cluj au început să dea vina unii pe altii:

”Tot vad in fiecare zi postari in care va mieunați ca niște pisoiași abuzați ca ce trafic infernal, noi vrem centura, Boc e de vina, oraș de 5 stele, miau miau miau. Dar cred ca fix astia. care va tot plangeti aici. sunteți aia ce blochează intersecția. deși vede ca nu are unde sa meargă, dar el pt 5 secunde e bucuros ca a ajuns cu 5 m mai in fata, dupa care postează supărat pe info trafic, ca e blocat tot centrul. Nu Boc e de vina! Sunt de vina toate oile alea dezorientate care blochează intersecția în ora de vârf și când ai vede ca nu poti trece de el, se uita la tine foarte nevinovat și spera sa va plangeti amândoi ca ce de rahat e orașul asta!”.

”Majoritatea de pe aici care spune că sunt prea multe mașini NU PRICEPE un lucru banal: Dacă acest oraș ar avea o nenorocită de Centură, altfel ar fi situația… Și atunci, chiar dacă am sta în trafic, am înțelege că altele sunt cauzele DAR, DACĂ VIN DE LA AEROPORT SI MERG ÎN GRIGORESCU SAU FLORESTI, NU CONTEAZA, TREBUIE SĂ TREC PRIN CENTRU!!!!! E normal așa ceva?!? Și, de oriunde aș veni, trebuie să trec prin Centru!!! Vrea Boc să ne facă din mânuța de la balconul Primăriei, ca Ceașcă?!? Dacă nu înțeleg semianalfabetii ăștia care conduc acum orașul că nu e posibil să fluidizezi traficul fără soluții serioase alternative (și mă tem că nu înțeleg), va fi jale…”.

”Poate nu ati observat, dar doar cand este scoala e aglomerat. In orice zi în care școlile sunt închise se poate circula cat de cat ok. Părinții sunt cei care aglomerează orașul deși sunt bus-uri speciale pt elevi. Veți vedea ca la sfarsitul anului școlar se eliberează orașul… nu pt ca sunt concedii, ca nu merg românii 3 luni full afara din oras, doar 2 saptamani sa zicem au concediu in vara…”.

coral