Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat astăzi o percheziție la locuința unui clujean bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

”În fapt, începând din vara anului 2022, un bărbat, de 43 de ani, este bănuit de procurarea și distribuirea către consumatori, de droguri de risc și mare risc, în județul Cluj.

În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate 12 grame de materie vegetală de culoare verde-oliv, 25 de grame de substanță pulverulentă albă, 20 de plicuri tip zip-lock, cu urme de substanță albă, două telefoane mobile, dar și un cântar de mare precizie”, informează autoritățile.

La activitatea sprijinită de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale.

Pentru continuarea cercetărilor, se va pune în aplicare un mandat de aducere.

Miercuri, un traficant de DROGURI a fost ridicat de pe stradă în Cluj-Napoca. I-au găsit 10 kilograme de canabis găsite la percheziții

Un bărbat de 30 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce a fost prins cu droguri asupra lui pe o stradă din Cluj-Napoca. La data de 18 octombrie, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au depistat, pe o stradă din oraș un bărbat care avea asupra sa 50 de grame de cannabis, 1.270 de lei, 10 euro și un telefon mobil.

Cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, în cursul aceleiași zile fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară.

Astfel, în urma percheziției efectuate în județul Cluj, la domiciliul acestuia, au fost descoperite 10,5 kilograme de cannabis, 4 calupuri conținând 100 de grame de hașiș fiecare, dispozitive pentru vidat, un cântar electronic și altul de mare precizie, un laptop și un telefon mobil.

De asemenea, au fost ridicați 9.800 de lei, 80 de euro, dar și 20 de lire sterline.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, instanța dispunând arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.