A impresionat-o pe Andra, in timpul emisiunii ”Romanii au Talent”, asa ca a obtinut un Golden Buzz meritat, iar multi telespectatori au fost de parere ca micuta Siena, ”chinezoaica” in varsta de doar 10 ani, are un viitor stralucitor in fata sa. Imbracata intr-o uniforma de lupta a armatei chineze din Al Doilea Razboi Mondial, Siena a fost lipsita de trac, asa ca a dat lovitura.

Cu un zambet larg pe chip, Siena a recunoscut ca a avut emotii, insa a reusit sa le depaseasca. Iar fericirea i s-a putut citi pe chip.

”Ma simt foarte fericita”, a spus Siena dupa ce si-a incheiat numarul. ”Iar acum sunt mai fericita pentru ca am putut sa iat Golden Buzz-ul. Sincer, nu ma asteptam la asta. Cand am vazut ca e galben am fost asa de fericita. Oricine ar fi superbucuros, iar sunt superbucuroasa. Imi place foarte mult Andra, i-am ascultat piesele, eram curioasa sa vad cum arata Andra. Am ales aceast costum pentru ca se asorteaza cu cantecul pe care l-am cantat. Am cantat prima oara la cinci ani, am cantat la o emisiune, cu tatal meu. Imi place mult muzica, altfel nu as fi inceput sa cant. Vreau sa devin o cantareata de opera, vreau sa cant la Metropolita Opera si la Ateneul Roman. Si sper sa castig Romanii au Talent”, a mai spus Siena.

Parintii sai sunt profesori universitari

Siena a locuit cu parintii sai in China timp de cinci ani si a invatat foarte bine aceasta limba straina in doar an si jumatate! Ea s-a nascut in Statele Unite, la San Francisco, asa ca vorbeste foarte bine si engleza, iar acasa – in familie – vorbeste doar in limba romana.

Parintii Sienei Vuscan sunt din Cluj-Napoca, dar de sase ani locuiesc in Huangdao, China. In cadrul unui interviu, ei au marturisit ca vor sa calatoreasca in mai multe tari, dar, deocamdata, stau in China pentru ca fiica lor de 10 ani are o cariera muzicala acolo, relateaza romaniiautalent.protv.ro. Parintii sai sunt profesori universitari; mama este profesoara de arta, tatal – profesor de economie. Siena are o sora, in varsta de sase ani si un frate, de un an.

Canta opera in limba chineza

Atunci cand avea doar cinci ani, Siena si tatal ei au fost chemati de producatorii unei emisiuni de talente din China sa cante impreuna. Apoi a fost invitata intr-o alta emisiune, din Shanghai, pe o scena mare, acolo a reusit sa uimeascat pe toata lumea cu o melodie cantata… in limba chineza. Atunci si-a dat seama ca ii place sa faca asta si a inceput sa se pregateasca intens, iar viata ei s-a schimbat. Siena canta opera in limba chineza si, de un an de zile, ia lectii de canto de patru ori pe saptamana. Participa la multe emisiuni in China, canta, filmeaza si pentru reclame, joaca in seriale. Anul acesta, micuta a jucat in doua filme artistice si intr-un serial.

Pe scena de la “Romanii au talent”, Siena Vuscan a venit imbracata intr-o uniforma pe care chinezoaicele au purtat-o in Al Doilea Razboi Mondial si a interpretat o melodie de lupta.

  coral