Muzică live, vibe de vară, seri pline de energie și mule alte momente inedite se anunță la Iulius Mall Cluj. Restaurantul Marty a redeschis terasa exterioară și te invită să te bucuri de preparate delicioase, un view spre Iulius Parc, dar și de atmosfera mediteraneeană relaxantă.

Restaurantul Marty din Iulius Mall Cluj te așteaptă pe noua terasă exterioară, unde poți încerca o varietate de preparate cu specific mediteraneean, dar și cu un vibe relaxant, perfect pentru zilele în care ai nevoie de un moment de respiro. Grădina rooftop îți oferă și o priveliște spectaculoasă spre Iulius Parc, unde natura este în plin spring blooming.

Fie că alegi burgeri, costiţe, specialitatea Tomahawk de mangaliţă sau alte cărnuri maturate, toate reţete delicioase preparate pe grill-ul cu cărbuni, cu siguranță experiența culinară te va cuceri. Încearcă şi paste, risotto, pizza, halloumi, specialități din somon, salate delicioase sau noul preparat al Marty – pinsa (produs artizanal similar pizza).

Pe lângă surprizele delicioase, Marty îți propune și seri pline de momente artistice. În fiecare zi de joi, DJ Booth-ul este ocupat de artiști locali, care setează mood-ul serii ori de tineri talentați care te vor surprinde cu vocea lor. Intră pe pagina de Facebook Marty Restaurants sau pe Instagram și fii mereu la curent cu ultimele noutăți pe care le propune locația!

Iar dacă vrei ca weekendul acesta să te relaxezi la o cafea cu prietenii, să te plimbi, să stai pe iarbă și să citești o carte sau să ieși cu copiii, parcul Iulius Mall Cluj este altă alegere perfectă!