Cu toate că abia a născut, la începutul lunii august, cântăreaţa Vlăduţa Lupău, nu se dă înapoi de la petreceri… în familie. Artista a făcut o şedinţă foto în rochie de gală, alături de micuţul ei Iair şi fericitul tătic Adi Rus, din postura de naşi.  

"Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! (…) De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama”, iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui. (…)

Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!”, au fost printre primele cuvinte pe care i le-a scris Vlăduţa micuţului său. 

Cântăreaţa a postat recent o fotografie de familie pe contul de Facebook: "Nuntă în familie… nași din nou! Diferența e că suntem 3 acum. Pupici dragi prieteni!", iar din imagine se observă ce înseamnă fericirea de a fi părinţi de pe feţele Vlăduţei şi a lui Adi Rus.

Pe Instagram, fotografiile de la nunta la care a fost naşă Vlăduţa, au strâns într-o singură zi peste 80.000 de aprecieri, cu atât mai mult cu cât mama lui Iair afişează o siluetă de invidiat. 

coral