Voluntarii de la Beard Brothers au donat Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj 10 frigidere pentru transportul în condițiii optime a vaccinurilor anti-COVID.

Este vorba despre 10 frigidere mobile care păstrează temperatura optimă 2 grade – 8 grade Celsius pentru transportul vaccinurilor anti-COVID pe raza județului Cluj. Aceste echipamente vor fi folosite de către ISU Cluj și Ministerul Apărării Naționale. Valoarea achiziției este de 20.799 lei.

„Etapele următoare ale campaniei de vaccinare vor include un număr mai mare de persoane, drept pentru care și numărul dozelor ce urmează să fie distribuite va crește. Pentru a asigura un proces de distribuție mai rapid și mai sigur în centrele de vaccinare, Beard Brothers ne-au donat astăzi 10 cutii frigorifice transportabile, care vor suplimenta pe cele care le utilizăm deja.

Transportul dozelor de vaccin de la centrul regional de distribuție către centrele de vaccinare operaționalizate în județul nostru se realizează de către echipaje ale ISU și MApN”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

coral