Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, continuă seria de mesaje ciudate legate de viitorul celor două echipe de fotbal din Cluj, și anume Universitatea și CFR.

La o zi după victoria lui U Cluj în fața lui Dinamo, în cadrul primei manșe a barajului pentru pormovarea în Liga 1, Alin Tișe publică un mesaj pe pagina personală de facebook, în care distribuie și o imagine postată de către fostul jurnalist Mihai Miclăuș, în care acesta din urmă susține că Alin Tișe ar vrea desființarea clubului CFR.

Redăm mai jos integral mesajul președintelui Tișe, înțelege fiecare ce vrea:

"Da. Să decidă comunitatea!

Da. Să decidă dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!

Da. Să decidă comunitatea dacă suporterii, istoria, tradiția, palmaresul, performanța, infrastructura, finanțarea pot fi puse împreună pentru performanță superioară!

Da. Să decidă comunitatea, care vrea în majoritatea ei performanță, dacă Champions League este o țintă posibilă cu una sau cu mai multe echipe ale Clujului.

Da. Să decidă comunitatea dacă cele două echipe U și CFR să continue ca în prezent sau Clujul să aibă o singură echipă care să adune tot ce au ca valori incontestabile cele două echipe.

Da. Comunitatea să decidă dacă acest lucru este posibil sau nu va fi posibil niciodată.

Da. Comunitatea să decidă!

P.S. Modalitățile juridice în care se pot face aceste lucruri sunt diverse.

Nu am propus desființarea uneia sau alteia.

Nu am propus în text una sau alta, pentru că, nu-i așa ….comunitatea poate decide asta.

Diferite organe ale unora introduse în diferite părți ale corpului, demonstrează mai mult ca niciodată nevoia de a se discuta onest, cinstit despre anumite subiecte ale comunității clujene!

Nici acest lucru nu este obligatoriu.

Este doar un punct de vedere care nu obligă pe nimeni la nimic. "

coral