Cotidinaul Buna Ziua Cluj continua sa relateze despre problema drogurilor la Cluj, acolo unde aproape in fiecare luna grupari care se ocupa de traficul de etnobotanice sunt destructurate, insa fara a reusi sa stopeze fenomentul.

Dupa ce a m relatat despre numarul tot mai mare de drogati care pot fi observati cu usurinta mai pe toate strazile din Manastur, iata ca si alte cartiere adapostesc astfel de personaje, care nu se mai ascund si se manifesta intr-un mod care prezinta pericol public chiar in mijlocul zilei.

Un astfel de episod a fost filmat in urma cu cateva zile, in zona zona BRD din cartierul clujean Marasti.

Un cititor ne-a trimis filmarea de mai jos, in care se vede cat se poate de clar faptul ca doi cetateni se ”deplaseaza” in zig-zag printre trecatori, complet detasati de realitatea inconjuratoare, precum niste zombie din filmele de groaza. Se poate observa cu usurinta cum acestia abia se tin pe picioare, de la efectul etnobotanicelor consumate.

”Stimabile Emil Boc, am ajuns la concluzia ca se filmează ultimul sezon din The Walking Dead la Cluj și noi nu stim. E plin de boschetari și drogați mai nou în orașul nostru de 5 stele”, arata Stefan Buteanu, tanarul care a filmat si care ne-a pus la dispozitie clipul de mai jos.

coral coral