Update IPJ: Femeia lovita era pe trotuar: Potrivit Inspectoratului de poliție Cluj, un sofer care venea dinspre Piata Mihai Viteazu a fost lovit de un sofer care circula dinspre Piata Unirii si autoturismul de culoare inchisa, marca Renault, a fost proiectat pe trotuar. Acolo se afla un pieton, o femeie, care a fost prins sub masina.

coral

"Echipajele de pompieri și SMURD au acordat asistență medicală de urgență unei tinere de aproximativ 20 de ani care a fost surprinsă pe trotuar de un autoturism care a ricoșat pe trotuar.

Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. A fost scoasă de sub mașină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conștiență la spital", precizeaza ISU Cluj.

Stire initiala: Un grav accident de circulatie, soldat cu ranirea unei femei, a avut loc in urma cu putin timp in centrul Clujului, in Piata Avram Iancu, in fata Teatrului National. O femeie a fost grav ranita dupa ce, aparent, a trecut prin loc nepermis strada, fiind spulberata de catre conducatoarea unei masini.

La fata locului s-au deplasat de urgenta echipaje ale politiei si de ambulanta, traficul fiind ingreunat.

Vom reveni cu detalii