Ce ce pare o crimă a avut loc în comuna clujeană Mănstireni, acolo unde o femei de 73 de ani a fost găsită decedată cu lovituri în zona craniului.

Potrivit IPJ Cluj, în data de 8 iulie, în jurul orei 13.50, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, o persoană a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în localitatea Mănăstireni, comuna Mănăstireni, a fost găsită o femeie, în vârstă de 73 de ani, decedată, care prezenta leziuni la nivelul capului.

S-a constituit o echipă complexă, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

S-a procedat la efectuarea cercetării la fața locului, stabilindu-se că cele sesizate se confirmă, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

De asemenea, se efectuează activități investigativ-operative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și în vederea identificării autorului.