Mai multe mașini de poliție, inclusiv de la criminalistică au fost văzute în zona Micro 1 din municipiul Turda joi seara.

Din primele informații, se pare că un bărbat și o femeie au fost descoperiți morți într-un apartament. Vecinii spun că bărbatul ar fi înjunghiat femeia, apoi s-ar fi spânzurat, arată Turda News.

UPDATE:

În jurul orei 22:00, cel puțin patru mașini de poliție se aflau la locul presupusei crime. Polițiștii încă investighează ce s-a întâmplat și nu au oferit încă informații oficiale. Mai mulți curioși s-au adunat în jurul blocului.

Vecinii spun că aceștia nu au mai fost văzuți de marți, iar astăzi au alertat poliția pentru a pătrunde în imobil.

UPDATE 2:

“La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.

La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată.

Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.”, transmite IPJ Cluj.

UPDATE 3:

Femeia ucisă îi făcea curățenie bărbatului, însă între ei exista și o altă relație, femeia petrecându-și unele nopți la el.

Femeia avea două fete, de 11 ani și de 7 ani, cu un alt bărbat.

Se pare că ar fi fost găsit și un bilețel prin care el își explica gestul. Totul ar fi pornit de la o ceartă banală care a degenerat, iar după ce a omorât-o, l-ar fi cuprins părerea de rău și apoi s-a spânzurat.

Femeia nu a mai răspuns la telefon de marți. Iar bărbatul nu a mai fost văzut de vecini, tot de marți. Bărbatul era pensionar, dar lucra ca paznic la o societate de pe strada 22 Decembrie 1989.