Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat în timp ce se afla într-o mașină, alături de mai mulți români, și asculta manele. Cel care a postat imaginile a revenit cu precizări.

Gabor Ianku Strinfi, cel care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme în timp ce se aflau împreună în mașină, a povestit cum l-a întâlnit pe celebrul actor. Bărbatul spune că s-au întâlnit în București, s-au împrietenit, au ieșit să se distreze și apoi l-au lăsat la hotel. 

"Vreau să vă spun că a fost o ocazie unică asta, că ne-am întâlnit eu și taică-meu cu celebritatea internațională. Vă dați seama, pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am plimbat, ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea… Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi și voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici 'tras', gen… Ne-am întâlnit în Bucureşti. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap – am fost cu taică-miu… Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze cineva. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot, nimic. Nu a fost obligat, forțat. A fost respect reciproc. Ne-am simțit bine, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat și mi-am văzut de drum. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 9-10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic", spus Gabor Ianku Strinfi într-un "live" realizat pe contul său de Facebook.