Piața țigărilor electronice s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, ajungând astăzi să propună zeci de dispozitive pentru toți cei care vor să testeze această alternativă a fumatului. Deși în principiu această diversitate este benefică, are și o componentă negativă dată de dificultatea de a decide între aceste multe opțiuni. Dacă te afli în postura în care vrei să achiziționezi o țigară electronică sau un vape de unica folosinta, Voore îți spune la ce trebuie să fii atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine.

Stabilește de la început ce așteptări ai de la acest dispozitiv

Alegerea țigării electronice depinde foarte mult de preferințele și nevoile pe care le ai. Îți dorești un dispozitiv puternic de care să te bucuri ani la rând sau vrei unul pe care să îl poți înlocui frecvent, fără să fie necesară întreținerea sa? De asemenea, ia în considerare și dinamica vieții tale și dacă aceasta îți permite să încarci device-ul când rămâne fără baterie, în caz contrar, optează pentru o țigară vape de unică folosință.

Gândește-te cât timp ești dispus să aloci pregătirii țigării înainte de utilizare

Diferența principală între o țigară electronică obișnuită și una de unică folosință o face modalitatea de folosire. Dacă cea dintâi are nevoie de o pregătire temeinică, de înlocuirea frecventă a pieselor și de reîncărcarea constantă a rezervorului cu lichid, pe cea de-a doua vei putea să o folosești imediat ce ai scos-o din ambalaj, fără măcar să apeși un buton.

Vrei o variantă cu sau fără nicotină?

Răspunsul la această întrebare va determina în principiu lichidul pe care îl vei utiliza, dat fiind faptul că dispozitivul clasic îți permite să ajustezi formula acestuia după bunul plac. Deși majoritatea țigărilor vape de unică folosință sunt disponibile doar în varianta cu nicotină, Voore.ro îți oferă posibilitatea să alegi și să te bucuri și de alternativa fără această substanță, în așa fel încât să poți ține dependența la distanță.

În ce măsură este aspectul dispozitivului important pentru tine?

Și designul țigărilor electronice a evoluat semnificativ în ultimii ani, propunând astăzi modele din ce în ce mai compacte, mai elegante, mai moderne. Dacă acest aspect este unul important pentru tine, este necesar să analizezi oferta de dispozitive vape de unică folosință din gama Oops! sau Elf Bar. Ergonomice, delicate și într-o gamă foarte variată de culori, acestea pot deveni cu ușurință un accesoriu inedit pe care să-l porți mereu cu tine.

Fă câteva calcule financiare înainte să iei o decizie

Cu siguranță că prețul reprezintă o condiție de bază în funcție de care faci anumite achiziții și tocmai de aceea am conturat o paralelă între cele două opțiuni. Dacă pentru țigara vape clasică va fi nevoie de o investiție mai mare inițial, urmată de câteva costuri minore de întreținere, cele de unică folosință vin cu avantajul unei durablități ridicate, raportată la prețul foarte mic. Drept urmare, un vape de unica folosinta îți poate asigura până la 1.800 de puff-uri pentru doar 39 de lei, ceea ce este echivalentul a unei săptămâni de vapare continuă.

După ce ai analizat foarte bine aceste aspecte, este momentul să descoperi care dintre dispozitivele din oferta Voore se pliază cerințelor tale. În cazul în care îți dorești o țigară electronică pe care să o poți utiliza instant, oriunde și oricând, să jonglezi cu aromele și concentrațiile, să arate bine, să fie ușor de transportat și să fie rentabilă din punct de vedere financiar, dispozitivele de vapat de unica folosinta sunt, cu siguranță, varianta ideală pentru tine.

Țigările vape sunt o alternativă la fumat care îți permit totodată să personalizezi fiecare experiență de utilizare. Încearcă tigarile electronice de unica folosinta de la Voore.ro!