Atunci când începi amenajarea completă a unei camere din locuința ta ai nevoie de un plan bine pus la punct pentru a eficientiza cât mai bine resursele materiale și de timp de care dispui. Asta înseamnă că înainte să faci orice pas trebuie să stabilești cu exactitate ce îți dorești, în ce buget vrei să te încadrezi, dar și de unde achiziționezi toate elementele necesare pentru a obține rezultatul dorit. Descoperă oferta de dormitoare complete de la ExpoMob și alege-ți preferatul online!

Alege stilul, tematica și atmosfera pe care le vrei la tine în dormitor

Primul pas pentru un proces de mobilare și decorare interioară de succes este vizualizarea rezultatului final încă dinainte să faci orice achiziție. Este foarte important să ai o imagine clară asupra felului în care îți dorești să arate camera în așa fel încât să îți fie mai ușor să iei orice decizie ulterioară. Fie că ești adeptul unui stil clasic sau minimalist, ori îți dorești un decor extravagant, o explozie de culori ori sau o cameră cât mai liniștitoare, toate aceste detalii îți vor servi drept ghid pentru fiecare etapă ulterioară din proces.

Calculează un buget pe care îl aloci procesului

Un factor foarte important care îți poate influența toate deciziile este bugetul de care dispui pentru amenajarea dormitorului tău. Pentru o organizare cât mai bună din punct de vedere financiar notează tot ce trebuie să faci și tot ce trebuie să cumperi pentru ca dormitorul să arate așa cum ai visat. De la zugravit și spart pereți, la înlocuire de parchet sau mobilier, toate aceste aspecte trebuie analizate de la început pentru a nu avea surprize ulterior. Mai apoi, începe să cauți opțiunile existente pe piață pentru mobilă și materiale în așa fel încât să poți alege cele mai avantajoase opțiuni sub raport preț-calitate.

Alege seturi complete de mobilier pentru mobilier de la ExpoMob

O opțiune foarte avantajoasă atât din punct de vedere financiar, cât și practic, sunt seturile de mobilier complet realizate de către producător. La ExpoMob găsești o varietate de modele dintre care să alegi în așa fel încât să te ajute să obții aspectul mult dorit.

Cu patru, cinci, șase sau opt piese, aceste seturi sunt gândite să îți satisfacă nevoile funcționale și estetice în același timp, în schimbul unor prețuri foarte avantajoase. Spre exemplu, Setul de Dormitor SAVANA, cu cinci piese, în nuanțe de alb și gri este doar una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție dacă îți dorești o cameră spațioasă, decorată modern și foarte practică.

Optând pentru o astfel de variantă ai garanția compatibilității maxime între elemente, fără să îți mai faci griji cu privire la dimensiuni sau nuanțe. De asemenea, combinația de piese este stabilită în așa fel încât să satisfacă toate nevoile unei persoane, oferind de la un pat comod, la opțiuni variate de depozitare și înfrumusețare a camerei.

Nu în ultimul rând, alegând un dormitor complet de la ExpoMob poți face economii semnificative, dat fiind faptul că prețul unui astfel de set este mai avantajos față de suma pe care ar fi trebuit să o achiți dacă ai fi achiziționat separat fiecare componentă.

Dacă ai găsit ce căutai, te mai despart doar câteva click-uri de momentul în care produsele preferate vor fi expediate la adresa indicată. Adaugă setul dorit în coș, completează detaliile de plată și livrare și așteaptă curierul care îți va livra comanda în cel mai scurt timp.

Să amenajezi o încăpere de la zero nu a fost niciodată mai ușor! Alege seturile de mobilă pentru dormitoare complete de la ExpoMob și obții rezultatul dorit cu minim de efort!

coral