Generațiile de tineri acum sunt mai obișnuite să arunce lucrurile și să facă noi achiziții. Ba chiar au o plăcere aparte pentru asta. Pe când cei de vârsta a doua vin mereu cu lecția: de ce nu repari, maică? Este mai avantajos! Fie pentru că prețuiești lucrurile pe care le ai, fie pentru că ai dori să mai salvezi din investiția pe care ai făcut-o, optează pentru reparații implicit ale telefonului mobil. Noi îți spunem de ce!

Repară și optează pentru revânzare

Fie telefonul cât de performant, tot are nevoie la un moment dat de un retuș pentru a fi pus la vânzare. Sunt servicii de reparatii telefoane Samsung care te vor ajuta să câștigi o parte din investiția inițial făcută într-un dispozitiv mobil. Reparațiile pot fi minore și nu prea, în sensul în care dacă găsești un service specializat poți face și unele dintre cele mai complexe reparații.

La MobileFix spre exemplu poți schimba sticlă, display-ul, portul de încărcare și nu numai. Acestea sunt câteva din serviciile ce pot fi solicitate. În pagina oficială găsim și lista telefoanelor Samsung ce pot fi reparate aici: de la S10 Plus la Note 9 și nu numai.

Repara avantajos la MobileFIX

Pentru cei interesați, reparațiile la acest service GSM sunt rapide și sigure. Lista de prețuri este disponibilă online, asta pentru a nu există dublii sau incertitudini despre ce implică acest proiect. Cu 4 sedii fizice în țară, în Constanța, București, Brașov și Cluj, echipa de la MobileFIX poate repara uneori și pe loc. Asta înseamnă să mergeți de îndată la service, dar pentru cei care nu au cum, pot apela la serviciile dorite prin metoda curierului.

Metoda am eu un prieten care se pricepe nu este valabilă, cel puțin nu și pentru cei care își doresc calitate și garanția reparațiilor. Cei care nu sunt din unul din cele 4 orașe unde MobileFIX are sedii nu trebuie să se simtă dezavantajați. Pot opta oricând pentru metoda curieratului, să trimită dispozitivul mobil la service prin curier. La fel îl vor și primi înapoi, în termen de 3 zile maxim fiind totul gata.

Repară și bucură-te din noi de funcționalitatea telefonului

Suntem mereu cu telefonul în mână, conectați la tot ce e nou. Urmărim tendințele, suntem la curent cu toate știrile sau poate chiar ne desfășurăm munca cu ajutorul telefonului. Cert este că aceste dispozitive au devenit atât de populare, încât nu ne vedem cursul firesc al vieții fără ele. Dacă se întâmplă să se defecteze, reparația poate fi o alegere bună. Ceea ce nu acoperă garanția, fără să implice costuri mari de achiziție a unui alt dispozitiv mobil, reparațiile sunt soluția. Desigur, nu oricine poate repara și oferi garanție pentru asta, de altfel așa se separă și amatorii de profesioniști.

Descoperim servicii de calitate și o echipă promptă, dispusă să repare într-un timp scurt la MobileFIX. Cei interesați vor descoperi toate detaliile de interes și din pagina oficială.

Contact:

contact@mobilefix.ro