O femeie de 36 de ani din provincia indoneziană Sulawesi de Sud a avut parte de o moarte terifiantă. Rămășițele ei au fost descoperite chiar de soțul său în stomacul unui piton uriaș.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, dispăruse marți dimineață după ce plecase de acasă pentru a cumpăra medicamente pentru copilul ei bolnav.

Soțul ei, îngrijorat, că femeia lipsește de prea mult timp a început căutările și a descoperit pantofii și pantalonii femeii la aproximativ 500 de metri de casa lor din satul Siteba.

La scurt timp, a observat un piton cu burta „foarte mare”, aflat la circa zece metri de drum. Cu ajutorul sătenilor a prins șarpelei-a deschis stomacul. Bărbatul terifiat a găsit trupul soției sale în interiorul reptilei.

Deși astfel de incidente sunt rare, ele nu sunt fără precedent în Indonezia.

La începutul lunii iunie, rămășițele unei femei de 45 de ani au fost găsite într-un piton reticulat de aproximativ cinci metri lungime în aceeași provincie.

Anul trecut, un piton de opt metri a fost ucis în districtul Tinanggea după ce a fost surprins strangulând și înghițind un fermier, potrivit Agerpres.

În 2018, rămășițele unei femei de 54 de ani au fost găsite într-un piton de șapte metri, iar în 2017, un agricultor a fost devorat de un piton de patru metri într-o plantație de ulei de palmier.