Vrei să-ți îmbunătățești abilitățile și să descoperi noi domenii? AIESEC în Cluj-Napoca îți oferă această șansă, între 24 aprilie și 22 mai 2023, prin programul Heading for the Future. Destinat în special studenților, proiectul include o serie de traininguri practice menite să consolideze skill-urile esențiale pentru succesul în viitoarea lor carieră.

Timp de 4 săptămâni, AIESEC în Cluj-Napoca împreună cu partenerii Heading for the Future vor facilita sesiuni interactive de training în care participanții vor aplica și consolida soft skill-uri esențiale succesului în carieră cum ar fi comunicare, team management, stress-management, leadership, munca în echipă.

Pe lângă soft skill-uri, tinerii vor interacționa cu companii din domenii precum IT, Business Administration, Marketing, HR, Finance, având șansa de a beneficia de oportunitățile  deschise de companiile partnere. Aici, companiile partenere vor susține săptămânal workshop-uri axate pe acumularea unor seturi de abilități tehnice, zis și hard skills, specifice domeniului de activitate ales. Astfel, dezvoltându-se pe plan personal și profesional, participanții se fac remarcați pe piața muncii prin networking, având ocazia de a interacționa cu persoane de la care vor putea învăța despre succes și carieră.

De ce Heading for the Future?

  • Îndeplinești task-uri specifice domeniilor de Marketing, Finance, HR, IT, Business Administration, participând la workshop-uri concepute de companiile partenere proiectului.
  • Beneficiezi de oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile de leadership, public speaking și colaborare în echipă, precum și de alte soft skill-uri esențiale pentru a reuși în carieră.
  • Te conectezi cu oameni faini și îți mărești networkul.

Vrei să îți construiești o carieră de succes? Începe acum, înscrie-te la Heading for the Future! → bit.ly/HeadingForTheFuture4Registration

Urmărește aici pagina evenimentului pentru actualizări constante→ bit.ly/HeadingForTheFutureEvent

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, iar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 12 oraşe şi este una din cele mai mari organizații conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.