Echipa Doctor Dejeu a început activitatea în Cluj-Napoca la începutul acestui an și a depășit deja 300 de pacienți operați. De asemenea, peste 100 de pacienți au ales programul de scădere în greutate cu ajutorul balonului gastric Allurion. Cea mai căutată echipă de chirurgie bariatrică din România, cu peste 2,000 de intervenții anual, este disponibilă în formulă completă la Spitalul Medlife Humanitas, Cluj-Napoca.

Pacienți din toată țara și din alte colțuri ale lumii aleg centrul din Cluj-Napoca pentru a apela la serviciile echipei multidisciplinare Doctor Dejeu, formată din chirurgi, psihologi și nutriționiști, una dintre cele mai performante la nivel european, în acest moment (după numărul de pacienți operați și după procentajul foarte redus de complicații).

Fondată de frații chirurgi dr. Viorel Dejeu și dr. Dănuț Dejeu, ambii acreditați de către Surgical Medical Review Corporation (SUA) ca Master Surgeons în Chirurgia Bariatrică, echipa operează anual peste 2,000 de pacienți, în 5 orașe din România, și are încrederea pacienților consolidată în ani de experiență, profesionalism, dedicare și servicii de cea mai bună calitate, cu grijă, atenție și blândețe în tratarea pacienților. Dr. Viorel Dejeu este de asemenea primul medic din Europa care a obținut acreditarea SRC de Master Surgeon în Chirurgia Bariatrică Revizională.

„După mai puțin de un an de când suntem prezenți la Cluj-Napoca, putem observa cererea mare pe care o avem, obezitatea afectând din ce în ce mai multe persoane. Ne bucurăm de încrederea pe care pacienții o au în noi, ei știu că le suntem alături în tot parcursul schimbării, pentru că tratamentul obezității e și despre ce facem exceptând intervenția în sine, împreună cu psihologii și nutriționiștii echipei – e un întreg proces pe care-l urmărim pentru binele lor” – a precizat dr. Viorel Dejeu, medic primar chirurgie generală și co-fondator al echipei Doctor Dejeu.

Echipa Doctor Dejeu vine în ajutorul pacienților cu cele mai bune și moderne soluții în tratamentul obezității, atât chirurgicale, cât și nonchirurgicale: balon gastric, tratamente medicamentoase de ultimă generație.

În prezent, echipa Doctor Dejeu își desfășoară activitatea în 5 centre din țară și oferă servicii în parteneriat cu clinicile Medlife: MedLife Life Memorial Hospital București, MedLife Polisano Sibiu, MedLife Genesys Arad, Humanitas Cluj-Napoca, precum și în Centrul Medical Betania Oradea.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.doctordejeu.ro. Echipa Doctor Dejeu e prezentă și în social media, pe Facebook, Instagram și TikTok.

coral