Sfarsit tragic in cazul femeii in varsta de 38 de ani din Dej, disparuta de acasa inca de duminica. Aceasta a fost gasita fara suflare pe un camp din Ocna Dej. A fost cautata neincetat de familie, autoritati dar si de voluntari, iar in aceasta dimineata trupul acesteia a fost descoperit de cateva persoane care participau la cautari.

Din primele date, pe corpul femeii nu sunt urme de violenta, dar cadavrul a fost transportat la IML Cluj unde ii va fi efectuata necropsia.

Aceasta era mama unui copil de aproximativ 2 ani.

Potrivit IPJ cluj, La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 12.30, pe un teren viran din cartierul Ocna Dej, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au descoperit cadavrul unei femei.

Din verificările preliminare efectuate în cauză s-a constatat că este vorba despre femeia din municipiul Dej, sesizată ca fiind plecată voluntar, din data de 18 februarie.

În cauză sunt derulate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală, în vederea stabilirii cauzei decesului.

coral