Locuitorii din Tureni au votat din nou cu încredere pentru continuitate și dezvoltare, alegând-o detașat pe Elena Daniela Mănăilă ca primar al localității. Candidata PNL a obținut o victorie semnificativă în fața contracandidatului său din partea PSD, Andrei Iozon.

Conform rezultatelor parțiale, Mănăilă a câștigat cu 62% din voturi, în timp ce Iozon a obținut 37%. Aceste cifre reflectă încrederea pe care comunitatea din Tureni o are în actualul primar și în viziunea sa pentru viitor.

Rezultatele remarcabile obținute de Mănăilă în ultimul mandat au fost un factor decisiv în această alegere. Sub conducerea sa, Tureniul a cunoscut o dezvoltare continuă și sustenabilă. Investițiile în infrastructură, educație și servicii publice au transformat localitatea, creând un mediu propice pentru creșterea economică și bunăstarea cetățenilor.

Elena Daniela Mănăilă a mulțumit locuitorilor pentru încrederea acordată și a promis să continue proiectele începute, precum și să inițieze noi demersuri care să aducă beneficii comunității. „Această victorie nu este doar a mea, ci a întregii comunități din Tureni. Vom continua să muncim împreună pentru a face din localitatea noastră un loc și mai bun pentru noi toți”, a declarat Mănăilă.

Cu o majoritate clară și un sprijin puternic din partea locuitorilor, Elena Daniela Mănăilă este pregătită să își continue munca și să ducă Tureniul la un nou nivel de dezvoltare și prosperitate.