Un incident regretabil a avut loc la Școala Gimnazială Ștefan Micle din Feleacu, acolo unde un elev în vârstă de 13 ani a fost agresat cu un bici de către tatăl unui coleg. Situația s-a desfășurat după ce fiul bărbatului, un elev de 14 ani, a reclamat că a fost agresat de către elevul de 13 ani.

Evenimentul a avut loc când elevul de 14 ani a mers la tatăl său și i-a povestit despre agresiunea pe care a suferit-o din partea colegului său mai tânăr. Într-o reacție extremă și neadecvată, tatăl, în vârstă de 37 de ani, a luat un bici și l-a folosit pentru a-l bate pe elevul de 13 ani, arată Gazeta de Cluj.

“Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la un incident care ar fi avut loc la Școala Gimnazială Feleacu, unde a fost reclamat faptul că un elev de 13 ani ar fi fost agresat de către părintele unui alt elev.

În baza celor sesizate, polițiștii au demarat verificări cu celeritate, fiind identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, care ar fi devenit revoltat după ce copilul acestuia, respectiv un minor in vârstă de 14 ani, elev în cadrul aceleiași unități școlare, ar fi fost agresat de elevul de 13 ani. Astfel, in urma acestui conflict izbucnit intre cei doi elevi, bărbatul l-a identificat pe minorul de 13 ani, pe care l-ar fi agresat fizic.

Persoanele in cauză nu au solicitat sprijin medical. Astfel, politiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvarșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”, arată IPJ Cluj pentru sursa citată.