Emil Boc şi-a cumpărat o casă de vacanță în localitatea Cristeşti, comuna Apahida. Pentru tranzacție nu a recurs la credite.

Potrivit Antena 3, achiziția ar fi fost făcută la insistențele soției.

Imobilul care a costat 115.000 de euro are o suprafață construită de 105 metri pătrați şi un teren de 1.000 de metri pătrați şi se află la 20 de minute de mers cu mașina de Cluj-Napoca.

Dincolo de cariera politică, dincolo de mandatele sale de primar, Emil Boc este soţ şi tată. Au trecut aproximativ 26 de ani din momentul în care Oana şi Emil Boc au spus DA şi au hotărât să-şi petreacă viaţa împreună. Actualul primar al Clujului, fostul premier al României în perioada 22 decembrie 2008- 6 februarie 2012, are şi două fete superbe, pe Cezara şi pe Particia. Politicianul este destul de discret când vine vorba despre viaţa personală, dar soţia sa s-a remarcat întotdeauna. 

Oana Boc este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, loc unde a continuat după ce şi-a terminat studiile în 1993. În cadrul unui interviu acordat campuscluj.ro, aceasta mărturisea motivele pentru care a ales cariera de profesor. "În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte", spunea Oana Boc.

CITEȘTE MAI MILTE AICI:

Cu ce se ocupă frumoasa soție a primarului Emil Boc și cât câștigă?

coral