Primarul Emil Boc a declarat că municipalitatea este hărțuită prin procese în instanță de către milionari care vor rămâne prin aceste atitudini cu faima pătată.

Unul dintre aceste cazuri este Vasile Pușcaș, proprietarul de la Platinia, care își cere înapoi donația făcută pentru lărginea străzii Moților. Gestul său vine după ce Primăria Cluj-Napoca l-a despăgubit pentru o suprafață generoasă din cartierul Zorilor, unde se va amenaja un parc, în timp ce Pușcaș ar fi dorit să investească acolo în imobiliare.

”Ne-a dat în judecată, vom câștiga. El a propus donația, noi am acceptat-o. Adică mi-am făcut lucrarea, am băgat banii în buzunar, iar acum îmi vreau terenul înapoi. El nu putea face lucrarea fără acea extindere de drum, el a spus că nu mai așteaptă Primăria și că face totul pe cheltuiala lui. Acum, când noi facem extinderea drumului, s-a trezit. Suntem obișnuiți cu această atitudine de hărțuire. Sunt bătălii inutile cu orașul, nu cu mine. În loc să avem 5 benzi acolo, stăm în trafic. Păcat că oamenii aceștia, care au ajuns milionari în oraș, o să rămână cu faima pătată, că și-au bătut joc de 350.000 de locuitori”, a declarat Emil Boc.

Procesul întârzie puțin lucrarea de modernizare a străzii Moților.

”Ce e la Platinia e revoltător. Orașul ți-a dat voie să îți faci un proiect de pe care câștigi zilnic milioane, iar tu ai această atitudine. Acolo va fi și o piațetă, care va crește și mai mult valoarea investiției de la Platinia. Ca om nu pot să înțeleg”, a adăugat Emil Boc.

coral