Cateva sute de suporteri au Universității Cluj au ținut să-i aducă un ultim omagiu celi care a fost Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, decedat în urma unui accident rutier. Acesta  a fost înmormântat în cursul zilei de sâmbătă,  în Cimitirul Central din Cluj-Napoca

Suporterii au pornit marșul de adio din zona Cluj Arena și s-au îndereptat Cimitirul Central, unde, la ceremonia de înmormântare, au participat și membrii echipei de fotbal "U" Cluj, alături de antrenorul Bogdan Lobonț ,  membrii conducerii, precum și membrii staff-ului formației U-BT Cluj, alături antrenorul Mihai Silvășan și președintele clubului clujean, Mircea Cristescu.

Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, a fost declarat decedat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, de medicii clujeni. Familia tânărului a luat decizia de a dona organele acestuia.

Radu Ţenter a suferit un grav accident rutier, duminică seară, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca, în timpul unei traversări neregulamentare el fiind lovit de un autoturism. A fost imediat internat la Clinica de Neurochirugie cu traumatism cranio-cerebral foarte grav, dar nu şi-a mai revenit. 

Radu Ţenter a fost unui din cei mai înfocaţi fani ai Universităţii Cluj, iar prietenii săi din galerie au fost prezenţi şi în faţa clinicii, iar la meciurile de fotbal şi de baschet din ultimele zile i-au scandat numele şi au afişat bannere cu mesaje de încurajare.

coral