Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că pe drumul județean 109D Vișea – Gădălin/intersecție cu DJ 161 a fost finalizată asfaltarea.

Președintele Consiliul Județean Cluj, Alin Tișe: „Importanța lucrărilor e dată de alternativa viabilă pe care acest drum județean o oferă față de traficul intens de pe drumul național 1C. Alegerea rutei Jucu-Vișea-Sic-Nicula-Gherla poate reprezenta, astfel, o opțiune bună pentru participanții la trafic, în contextul finalizării lucrărilor de asfaltare”.

Lucrările de întreținere cu asfaltare au vizat un sector de drum în lungime de 3,2 kilometri, de la kilometrul 23+750 până la kilometrul 26+950.

În prealabil, pe acest tronson de drum județean au fost realizate o serie de lucrări constând în reparații, plombări, tratarea burdușirilor și a altor zone afectate.

În perioada imediat următoare executantul lucrării va proceda la realizarea acostamentelor, curățarea tuturor șanțurilor și a rigolelor, respectiv la tăierea vegetației din apropierea căii de rulare.

În ultima etapă, conform normativelor în vigoare, întregul sector va fi marcat și trasat corespunzător, astfel încât participanții la trafic să circule în condiții de deplină siguranță rutieră.