O femeie în vârstă de 44 ani din satul Goila, comuna Căbeşti, a murit, luni, cu capul zdrobit de remorca tractorului, informează Bihoreanul.

Potrivit unor surse judiciare, accidentul s-a produs luni la prânz. Femeia, care se ocupa de una singură de gospodăria casei, a oprit în faţa porţii tractorul la care era ataşată remorca, însă ar fi uitat să asigure vehiculul aflat pe o porţiune de teren în pantă. Vehiculul a pornit în momentul în care femeia se afla între remorcă şi poartă, zdrobindu-i capul.

La locul tragediei au sosit, în scurt timp, mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD, în speranţa ca victima să poată fi salvată. Din nefericire, însă, în ciuda încercărilor de a o resuscita, medicii nu au reuşit, fiind obligaţi să-i declare decesul. Femeia s-a stins sub ochii celor două fiice, în vârstă de 10, respectiv 14 ani, pe care le creştea singură.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. Ancheta în caz este efectuată de poliţiştii Secţiei Rurale Beiuş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

coral