Sentimentele vin însoțite de adrenalină, așa că Iulius Mall Cluj te ajută să-ți sărbătorești dragostea într-o manieră originală, pe pârtie, în Alpi. O vacanță în resortul de ski Les Deux Alpes din Franța și peste 1.000 de alte premii îndrăgostite sunt cadourile oferite de Valentine`s Day.

„Kiss me at Snow Fest”! Aceasta este provocarea pe care Iulius Mall Cluj o lansează îndrăgostiților. Și este cât se poate de simplu să petreci o vacanță de vis, pe pârtie, dar și la cele mai cool petreceri și concerte ale sezonului, în Franța. Vrei o șansă pentru a-ți cuceri jumătatea cu acest cadou? Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de cumpărături în magazinele din Iulius Mall Cluj. Dacă vei veni la centrul de premiere din zona Massimo Dutti cu bonuri fiscale în valoare de minimum 100 de lei, în perioada 8 – 14 februarie 2019, te vei putea înscrie în tombola de Valentine`s Day.

Surprizele se țin lanț pentru îndrăgostiți, la Iulius Mall Cluj! Dacă te numeri printre primii 150 de participanți la campania „Kiss me at Snow Fest” vei fi răsplătit cu premii instant: set de două ceasuri NOAH, pentru el și ea, accesorii pentru ski de la Sport Vision sau băuturi răcoritoare. 

Dacă îți va surâde norocul și Cupidon va fi de partea ta, ai șansa să fii marele câștigător al campaniei, care va fi anunțat în urma tragerii la sorți din 15 februarie. Iulius Mall Cluj te poate trimite într-o vacanță pentru două persoane, în resortul de ski Les Deux Alpes, în Franța, la Snow Fest, care se desfășoară în perioada 23 – 30 martie 2019. Premiul include transportul, șapte nopți de cazare, skipass, acces la toate concertele și petrecerile din cadrul evenimentului și taxa de stațiune. Astfel că, nu vă rămâne decât să vă faceți declarații de dragoste și să vă bucurați de timpul petrecut în doi, în inima Alpilor!