Izolarea termica a cladirilor este esentiala pentru un confort sporit in interior, pe tot parcursul anului, si pentru reducerea semnificativa a costurilor cu energia. In Bucuresti, o multitudine de firme ofera servicii de izolatii, utilizand o varietate de materiale si tehnici. Alegerea firmei potrivite poate fi o provocare, de aceea este important sa te informezi in detaliu inainte de a lua o decizie.

Isoterm, o companie cu sediul in Bucuresti, se numara printre firmele de renume din domeniul izolatiilor. Cu o experienta vasta in domeniu, Isoterm este o firmă de izolatii ce ofera o gama completa de servicii de izolatii termice si fonice, atat pentru cladiri rezidentiale, cat si pentru cladiri comerciale si industriale.

Portofoliul companiei include:

 • Izolare termica a peretilor exteriori
 • Izolare termica a podurilor si mansardelor
 • Izolare termica a acoperisurilor
 • Izolare fonica
 • Hidroizolatii

Isoterm utilizeaza materiale de cea mai inalta calitate, provenite de la furnizori de renume, si echipamente moderne pentru a asigura o izolare eficienta si durabila. Compania pune accent pe profesionalism si promptitudine, oferind clientilor sai consultanta gratuita si servicii de cea mai buna calitate.

Aspecte de luat in considerare la alegerea unei firme de izolatii:

 • Experienta companiei: Este important sa alegeti o firma cu o experienta semnificativa in domeniul izolatiilor.
 • Materialele utilizate: Asigurati-va ca firma utilizeaza materiale de calitate superioara, provenite de la furnizori de renume.
 • Tehnica de aplicare: Informati-va cu privire la tehnica de aplicare a izolatiei utilizata de firma respectiva.
 • Garantia oferita: Asigurati-va ca firma ofera o garantie pentru lucrarile efectuate.
 • Pretul: Obtineti oferte de la mai multe firme si comparati preturile inainte de a lua o decizie.

Recomandari:

 • Inainte de a alege o firma de izolatii, este recomandat sa cititi recenziile altor clienti.
 • De asemenea, este important sa solicitati o oferta detaliata care sa includa toate costurile implicate.
 • Nu ezitati sa puneti intrebari firmei de izolatii si sa solicitati clarificari cu privire la orice aspect care nu va este clar.

Alegerea unei firme de izolatii de incredere este o investitie importanta care va va aduce beneficii pe termen lung. Cu o informare corecta si o decizie atenta, va veti bucura de un confort sporit in locuinta dumneavoastra si veti reduce semnificativ costurile cu energia.

Spuma poliuretanica: Un material izolant din ce in ce mai popular

Spuma poliuretanica (PU) este un material izolant din ce in ce mai cautat pe piata din Bucuresti, datorita numeroaselor sale avantaje.

Iata cateva dintre motivele pentru care spuma PU este o alegere excelenta pentru izolatia cladirilor:

 • Eficienta termica ridicata: Spuma PU are unul dintre cele mai mici coeficient de conductivitate termica de pe piata, ceea ce inseamna ca previne pierderile de caldura mai bine decat alte materiale izolante. Acest lucru se traduce prin economii semnificative la costurile cu incalzirea si racirea cladirii.
 • Izolatie fonica excelenta: Spuma PU este un bun izolant fonic, reducand semnificativ zgomotul din exterior. Acest lucru o face o alegere ideala pentru cladirile situate in zone zgomotoase, cum ar fi cele din apropierea drumurilor principale sau a aeroporturilor.
 • Durabilitate: Spuma PU este un material rezistent care isi pastreaza proprietatile pe termen lung. Nu se degradeaza in timp si nu este afectata de daunatori sau mucegai.
 • Versatilitate: Spuma PU poate fi aplicata pe o varietate de suprafete, inclusiv pereti, poduri, mansarde si acoperisuri. De asemenea, poate fi utilizata pentru a izola conductele si instalatiile sanitare.
 • Aplicare rapida si usoara: Spuma PU este aplicata prin pulverizare, ceea ce face ca procesul de izolare sa fie rapid si usor. De asemenea, nu este necesara o pregatire speciala a suprafetei.
 • Prietenos cu mediul: Spuma PU este un material ecologic, care nu contine substante chimice periculoase. De asemenea, este un material reciclabil.

In concluzie, spuma poliuretanica este o alegere excelenta pentru izolatia cladirilor din Bucuresti. Datorita eficientei sale termice ridicate, izolatiei fonice excelente, durabilitatii, versatilitatii si aplicarii rapide si usoare, spuma PU este o investitie care se va amortiza rapid prin economiile la costurile cu energia.

Este important de mentionat ca este recomandat sa apelati la o firma specializata pentru aplicarea spumei poliuretanice. Aplicarea incorecta a spumei PU poate duce la probleme, cum ar fi aparitia condensului sau a mucegaiului.

Daca sunteti in cautarea unei solutii de izolare eficiente si durabile pentru cladirea dumneavoastra din Bucuresti, spuma poliuretanica este o optiune excelenta de luat in considerare. Isoterm este o companie de incredere care va poate oferi servicii de cea mai buna calitate.