Americanii obisnuiesc sa spuna ca „time is money” sau, in romana, ca timpul inseamna bani. Adevarul este ca acesta ramane una dintre cele mai valoroase resurse si ca oricine ar trebui sa fie atent la modul in care isi investeste timpul.

Luand in considerare acest aspect, nu este de mirare ca nimeni nu vrea sa piarda zile sau ore in sir la cozi pentru a obtine anumite documente, lucru care se aplica si cand este nevoie de un  certificat medical pentru permisul auto. Din fericire, anumite clinici sunt constiente de acest aspect, motiv pentru care si-au adaptat serviciile pentru a eficientiza la maximum intregul proces.

Astfel, in cele ce urmeaza, vei descoperi cei trei pasi esentiali pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine fisa medicala permis in mai putin de o ora. Astfel, vei putea investi mai mult timp in lucruri care iti plac si care conteaza pentru tine.

1. Iti faci o programare

Pentru a te bucura de servicii rapide si eficiente, este indicat sa alegi o clinica medicala care iti ofera ce iti doresti. De exemplu, daca vrei sa obtii fisa medicala pentru permis, poti apela cu incredere la clinica Standard Med. Aici, certificatul medical este eliberat in mai putin de 60 de minute din momentul in care ai ajuns la clinica.

Pentru a te programa, poti accesa platforma clinicii, unde vei accesa sectiunea de „Fise si analize medicale”. In partea de jos a paginii, gasesti un formular prin care poti solicita o programare. Dupa ce ai introdus toate datele necesare, te-ai programat cu succes!

De asemenea, poti contacta clinica prin intermediul numarului de telefon sau al adresei de e-mail de pe site.

2. Te asiguri ca ai toate actele necesare cu tine

Pentru ca intregul proces sa se desfasoare cat mai lin si rapid, este necesar sa ai asupra ta toate documentele solicitate din punct de vedere legal pentru a se elibera fisa medicala pentru permis. Este vorba doar de cateva acte:

  1. Cartea de identitate in original;
  2. Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);
  3. Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
  4. In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);
  5. Ochelari de vedere (daca este cazul).

Restul documentelor tip care trebuie completate pentru fisa medicala pentru permis sunt disponibile gratuit la ghiseul clinicii. Mai mult, clinica iti promite ca, daca timpul de asteptare pentru obtinerea certificatului depaseste o ora, tu primesti 50% din pretul achitat inapoi. Astfel, e clar ca nu ai nimic de pierdut!

3. Te prezinti la consult

Ultimul pas inainte de a primi fisa medicala permis este sa te prezinti la sediul clinicii, situat la cateva minute de mers pe jos de Piata Universitatii, pe bulevardul Carol I. Consultul implica o procedura simpla si non-invaziva.

Acum ca ai aflat care sunt cei trei pasi care trebuie urmati pentru a obtine fisa medicala, nu mai ramane decat sa iti faci o programare. Timpul tau este valoros si il poti economisi colaborand cu o clinica potrivita pentru nevoile tale!

fisa medicala permis