Ari Boulogne, fiul „ilegitim” al lui Alain Delon, a fost găsit mort. Circumstanțele decesului său sunt investigate.

Un adevărat mister planează asupra morţii lui Ari Boulogne, considerat fiul „ilegitim” al lui Alain Delon. Bărbatul a fost găsit mort în interiorul locuinței sale din Paris și în prezent sunt în derulare toate cercetările în ce priveşte cauza morţii.

O femeie a fost arestată pentru că nu ar fi avut grijă de el, deoarece acesta ar fi suferit de semipareză, a anunţat sâmbătă, leparisien.fr. Din primele informaţii, se pare că corpul acestuia se afla deja deja în proces de descompunere. Celebrul fotograf, Ari Boulogne, suferea de probleme de sănătate, însă circumstanțele morții sale vor trebui clarificate.

Timp de 34 de ani, Ari Boulogne a încercat să demonstreze că este fiul lui Alain Delon, dar actorul a negat întotdeauna acest lucru. De asemenea, celebrul actor a refuzat să facă un test de paternitate.

Se pare că Alain Delon a recunoscut că a avut aventură cu mama lui Ari, Nico, o cântăreață din Germania, cunoscută pentru faptul că era membră a trupei The Velvet Underground, dar a negat mereu faptul că Ari este fiul său. Pe de altă parte, părinții starului francez au decis să-l adopte și să-l crească de parcă ar fi fost copilul, nu nepotul lor.

La aflarea veștii morții lui Ari Boulogne, fiul cel mare al lui Alain Delon, Anthony Delon, fiul lui Alain Delin cu singura soție oficială a sa, Nathalie Barthelemy, a transmis un mesaj de condoleanțe. „Odihnește-te în pace, Ari. Un destin tragic. Tristeţe. Un gând în seara asta pentru cei doi copii ai săi’, a scris actorul pe Instagram.