Update IPJ Cluj 19:06: La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 17.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 E60, în localitatea Gilău.

Din cercetările preliminare efectuate a reiesit că, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, care conducea un taximetru înspre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autotren, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.

Astfel, autotrenul a fost proiectat într-un alt autoturism din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, care la rândul său a fost proiectat într-un autovehicul parcat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului de 36 de ani, precum și a trei pasageri, dintre care un adult și doi minori.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: În jurul orei 17.45, un grav accident rutier a avut loc în localitatea Gilău, pe DN1 E60, implicând trei vehicule: două autoturisme și un autocamion. Incidentul a dus la îngreunarea circulației în zonă, iar autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului.

Potrivit primelor informații, în unul dintre autoturisme, un Ford Kuga, se afla o familie cu doi copii mici, de 3 ani și respectiv de 2 luni. Din datele preliminare, se pare că un taxi a intrat sub autocamion, provocând răsturnarea acestuia.

Accidentul a generat o mobilizare rapidă a echipajelor de poliție, ambulanță și pompieri pentru a acorda primul ajutor și a degaja drumul. Deocamdată, nu există informații detaliate despre starea victimelor sau despre cauzele exacte ale accidentului.

Cine a fost de vină?

În contextul acestui tragic incident, ne întrebăm cine ar putea fi responsabil. Așteptăm comentariile și opiniile voastre cu privire la circumstanțele accidentului. Credeți că viteza, neatenția sau alte factori au jucat un rol crucial în acest eveniment?