Artistul Gheboasă, cu numele real Gabriel Gavriş, este audiat, vineri seara, la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Deocamdată, calitatea în care a fost chemat la audieri nu este cunoscută.

Procurorii încearcă să afle dacă Gheboasă este vinovat doar de consumul de droguri sau și de trafic de droguri, potrivit surselor observatornews.ro.

Nu se cunoaște momentan calitatea acestuia în dosar, dacă este martor, denunțător, colaborator sau dacă este pus sub acuzare, însă cu certitudine este în fața procurorilor și dă mai multe detalii cu privire la acest dosar de trafic de droguri.

În timpul zilei de vineri, 1 martie, un tânăr în vârstă de 17 ani a fost arestat de forțele de ordine în Dâmbovița pentru că ar fi vândut droguri în apropierea școlilor.

Cercetările efectuate de IPJ Dâmbovița indică faptul că tânărul ar fi vândut și oferit diverse cantități de canabis studenților atât în apropierea unității de învățământ unde sunt înmatriculați, cât și acasă.

Procurorii DIICOT au decis reținerea persoanei investigate, care a fost apoi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din Tribunalul Dâmbovița pentru a fi reținută pentru 30 de zile.