Hiromi Rollin, care susține că este partenera lui Alain Delon, a trimis vineri o scrisoare parchetului din Montargis. În scrisoarea trimisă ea a cerut, prin intermediul avocatului său Yassine Bouzrou, să fie efectuate „anchete urgente” cu privire la fapte care ar putea fi asimilate unei „tentative de omor voluntar” din partea copiilor lui Alain Delon împotriva actorului în vârstă de 88 de ani, a aflat BFMTV, confirmând o informație apărută în Le Figaro și Le Parisien.

Hiromi Rollin a denunțat faptul că cei trei copii ai actorului și-ar fi exprimat dorința de a pune capăt tratamentului actorului în „schimburi de mesaje (…) deși erau conștienți de faptul că tratamentul era vital” și că oprirea lui „ar grăbi moartea tatălui lor”.

Actorul, din ce în ce mai slăbit

În ultimele imagini publice, Alain Delon, arată tot mai slăbit. Celebrul actor francez are o stare precară de sănătate, a anunțat de curând fiul său, Anthony. Pe de altă parte, Alain Delon s-a declarat „extrem de șocat de mediatizarea” vieții sale, urmând să depună plângere împotriva fiului său, la o zi după ce acesta din urmă a anunțat într-un interviu acordat Paris Match, că a depus plângere împotriva surorii sale, Anouchka Delon.

Atacul cerebral

Monstrul sacru al cinematografiei este „slăbit” și „nu mai suportă să se vadă așa, diminuat”, explică fiul său, Anthony, într-un interviu pentru Paris Match.

Actorul Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, apare slăbit într-o fotografie postată pe rețeaua de socializare Instagram de un alt fiu al său, Alain-Fabien, în ajunul Crăciunului.

Starul francez a suferit un grav AVC în iulie 2019. Anthony Delon a explicat că tatăl lui nu prea vorbește, îl obosește sau îl enervează orice, când este pus să se repete, pentru că vocea lui nu este mereu în ton, nu auzim ce spune. Cei trei copii ai actorului au depus plângere în iulie contra unei femei pe care au descris-o drept „doamna lui de companie”, termen pe care ea îl neagă, iar o anchetă a fost deschisă, pentru hărțuirea starului.