Berbec (21 martie – 19 aprilie) Astăzi, te simți plin de energie și gata să înfrunți orice provocare. Este un moment prielnic pentru a începe proiecte noi sau pentru a rezolva probleme pe care le-ai amânat. Ai grijă să nu te suprasoliciți și să-ți păstrezi echilibrul.

Taur (20 aprilie – 20 mai) Pentru Tauri, ziua de luni aduce oportunități în plan financiar. Fii atent la detalii și nu ezita să ceri sfatul unui expert dacă ai nevoie. În plan personal, este posibil să ai parte de o surpriză plăcută din partea unui prieten apropiat.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) Comunicarea este cheia succesului tău astăzi. Fie că este vorba de muncă sau de relațiile personale, exprimă-te clar și sincer. Evită bârfele și concentrează-te pe lucrurile pozitive. O întâlnire neașteptată ar putea să-ți schimbe ziua.

Rac (21 iunie – 22 iulie) Începutul săptămânii te găsește mai introspectiv decât de obicei. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de problemele personale și pentru a face planuri pe termen lung. Evită conflictele și încearcă să te relaxezi în compania celor dragi.

Leu (23 iulie – 22 august) Leii sunt plini de carismă și încredere în sine astăzi. Este o zi excelentă pentru a-ți pune în valoare abilitățile și pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. În relațiile personale, fii deschis și generos cu cei din jurul tău.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Pentru Fecioare, ziua de luni aduce nevoia de organizare și planificare. Ai multe sarcini de îndeplinit, dar dacă te concentrezi și îți stabilești prioritățile, vei reuși să le finalizezi pe toate. În plan sentimental, acordă mai mult timp partenerului.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) Balanțele ar trebui să se concentreze pe echilibru și armonie astăzi. Este posibil să apară unele tensiuni în relațiile cu cei din jur, dar dacă rămâi calm și diplomatic, vei reuși să le depășești. Un prieten vechi ar putea să-ți ofere un sfat valoros.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Pentru Scorpioni, ziua începe cu multă determinare și ambiție. Fii atent la oportunitățile care apar în carieră și nu ezita să-ți asumi riscuri calculate. În plan personal, este o zi bună pentru a rezolva conflictele și pentru a clarifica neînțelegerile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorii se simt aventuroși și dornici de noi experiențe. Este un moment prielnic pentru a explora noi idei și pentru a începe proiecte creative. În relațiile personale, fii deschis și sincer cu cei din jurul tău.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) Pentru Capricorni, ziua de luni aduce focus pe carieră și obiective profesionale. Ai ocazia să te faci remarcat la locul de muncă și să obții recunoașterea pe care o meriți. În plan personal, petrece timp cu familia și prietenii apropiați.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Vărsătorii sunt plini de idei inovatoare și energie creativă astăzi. Este o zi excelentă pentru a colabora cu colegii și pentru a dezvolta noi proiecte. În relațiile personale, fii deschis la schimbare și îmbrățișează noile oportunități.

Pești (19 februarie – 20 martie) Peștii se simt sensibili și intuitivi astăzi. Ascultă-ți instinctele și nu te teme să-ți urmezi inima. Este o zi bună pentru a te reconecta cu tine însuți și pentru a te ocupa de nevoile tale emoționale. În relațiile cu ceilalți, fii empatic și înțelegător.

4o