Ce zodie ești în horoscopul țigănesc și  previziunile zodiei tale. Chiromanția și cartomanția sunt două practici pe care țiganii le folosesc pentru a prezice viitorul. Dar au și ei propriul horoscop. Vezi mai departe ce zodie ești în horoscopul țiganilor și ce îți rezervă semnul horoscopului țigănesc.

Fiecare popor a apelat la gândirea magică pentru a-și genera propria viziune asupra lumii. Aztecii, mayașii, scandinavii, grecii și latinii, perșii, chinezii, indienii… toate civilizațiile au încercat să înțeleagă legile universului, mergând dincolo de ceea ce cunoașterea științifică poate confirma. Religia, astrologia și magia sunt o dovadă în acest sens.

Poporul țigănesc nu este scutit de această atitudine, comună întregii umanități, și a mers atât de departe în dorința de a prezice viitorul, încât femeile lor au devenit celebre pentru chiromanție (citirea liniilor mâinii) și cartomanție (citirea cărților cu ajutorul cărților de joc). Aceste semne țigănești sunt elemente salvate din cultura lor, originară din India și care a călătorit în toată lumea occidentală, după cum subliniază site-ul Gitanos.

Pentru citirea viitorului lor și al altora, ei au ales următoarele elemente, considerate amulete de către comunitatea lor: cupa, capela, pumnalul, coroana, candela, roata, steaua,  clopotul, moneda, toporul, cuțitul și potcoava.

Umblând de secole prin toată Europa, cosmoviziunea țigănească și-a montat obiceiurile atavice asupra culturii occidentale. Au făcut acest lucru cu horoscopul lor, iar fiecare semn al zodiacului nostru tradițional primea câte un talisman de-al lor. Dacă vreți să știți care vă corespunde, trebuie doar să vă cunoașteți semnul solar.

Ce zodie ești în horoscopul țigănesc și previziunile în dragoste pentru semnul tău
Pumnal (Berbec). Această armă te conduce spre succes și victorie în proiectele tale de-a lungul vieții. Dar luna aceasta trebuie să fii atent, deoarece în dragoste ți se prezintă indecizia, un adevărat obstacol în a avea acces la persoana pe care o dorești. Veți reuși să o depășiți mai târziu.

Coroana (Taur). Putere și eleganță pentru imaginea ta în fața celorlalți. În această lună, dorințele tale în dragoste vor fi reciproce și vei avea o relație bună, stabilă, care va rezista în timp.

Candela (Gemeni). Dualitatea geminiană a înțelepciunii și a adevărului este legată de sfeșnicul țigănesc care îți va ilumina câmpul amoros în această lună. Acționează cu încredere în tine și vei vedea că totul curge firesc.

Roata (Rac). Semn impulsiv: asociat cu roata care merge mereu înainte. În dragoste, o relație se mișcă cu instabilitate. Va trebui să fii deschis la noi experiențe pentru ca o altă persoană să poată intra în viața ta.

Multe secrete ale zodiilor ies la iveală în mai Steaua (Leu). Sunteți un semn norocos datorită poziției astrelor în momentul nașterii dumneavoastră. Ai o viață echilibrată, dar și un călcâi al lui Ahile: dragostea nu prosperă pentru că partenerul tău dă prioritate problemelor legate de bani.

Clopot (Fecioară). Caracteristicile dvs. sunt organizarea, realismul și disciplina, mereu conștient de momentul prezent. În dragoste ești o persoană structurată și închisă, iar acest lucru împiedică viabilitatea sentimentelor tale.

Moneda (Balanță). Moneda înseamnă bani și bogăție, dar nu numai materială. Ea vorbește și despre bogăția spirituală. Vei găsi corespondență în sentimentele tale, pentru că partenerul tău este atras de energia ta bună.

Cuțit (Scorpion). Este energia naivă, care începe mereu o nouă etapă, ca în adolescență. Expus la schimbări și transformări, în dragoste ești fragil, vulnerabil, sensibil și temător.

Forța, un element caracteristic zodiilor țigănești Topor (Săgetător). Toporul este unealta ta pentru a demola obstacolele și a înlătura blocajele. Mergi mereu înainte cu caracterul tău aventurier, dar ai grijă să nu-ți frângi inima, pentru că ai suferit deja.

Potcoava (Capricorn). Sunteți de fier, cu forța și tenacitatea dvs. Această virtute, atât de atrăgătoare pentru ceilalți, vă conduce pe calea fericirii, înconjurată de afecțiune. Dar forța ta este și un zid pentru ca nimeni să nu-ți poată face rău.

Cupa (Vărsător). Cupa, ca și în tarot, este un element receptiv, atât la bine, cât și la rău. De mai multe ori te afli în fața unor probleme importante. În dragoste, cupa primește vibrații bune, dar ți-e teamă să ai încredere în cineva.

Capela (Pești). Simbol al spiritualității și al înțelepciunii. În dragoste, perspectiva este dificilă, deoarece aveți tendința de a da totul fără măsură. Această lipsă de limite îi face pe ceilalți să vă invadeze și să vă rănească cu ușurință.