Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Astăzi este o zi ideală pentru a iniția noi proiecte. Energia ta este la cote maxime și ești plin de entuziasm. Nu lăsa nimic să te descurajeze.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Fii atent la cheltuieli. E posibil să ai tendința de a te răsfăța prea mult. Prioritizează economiile și planificarea financiară.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Comunicarea este cheia astăzi. Fii deschis și sincer în discuțiile cu cei din jur. Se anunță vești bune în viața personală.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Te simți emoțional și sensibil. Este un moment bun pentru introspecție și pentru a te reconecta cu tine însuți. Odihnește-te și relaxează-te.

Leu (23 iulie – 22 august)
Strălucești în societate. Prietenii și colegii îți apreciază carisma și leadershipul. Profită de această perioadă pentru a-ți consolida relațiile sociale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Detaliile sunt importante astăzi. Concentrează-te pe organizare și planificare. Munca ta minuțioasă va fi răsplătită.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Echilibrul este esențial. Găsește armonia între viața personală și cea profesională. Petrece timp de calitate cu cei dragi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Te simți pasional și determinat. Este un moment bun pentru a aborda problemele complexe și pentru a face progrese semnificative.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Aventurile te cheamă. Fie că este vorba de călătorii sau de noi experiențe, urmează-ți instinctul și explorează necunoscutul.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Focusul este pe carieră. Muncește din greu și nu te teme să-ți asumi responsabilități suplimentare. Eforturile tale vor fi observate.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Inovația este cuvântul zilei. Gândește creativ și adu idei noi la locul de muncă sau în viața personală. Originalitatea ta va fi apreciată.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Emoțiile tale sunt intense. Este un moment potrivit pentru meditație și reflecție. Ascultă-ți intuiția și lasă-te ghidat de sentimentele tale.