Berbec (21 martie – 19 aprilie) Astăzi ești plin de energie și gata să începi proiecte noi. Este momentul ideal pentru a-ți impune ideile și a le transforma în realitate. Ai grijă să nu fii prea impulsiv și să iei în considerare și punctele de vedere ale celor din jur.

Taur (20 aprilie – 20 mai) Te simți mai introspectiv și poate că vei dori să-ți iei puțin timp pentru tine. Este o zi bună pentru reflecție și pentru a-ți reevalua obiectivele pe termen lung. Acordă atenție sănătății tale emoționale și evită stresul inutil.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) Comunicațiile sunt la ordinea zilei. Fie că este vorba de emailuri, telefoane sau întâlniri față în față, te vei simți în elementul tău. Profită de această zi pentru a-ți face cunoscute ideile și pentru a te conecta cu oameni noi.

Rac (21 iunie – 22 iulie) Atenția ta se îndreaptă către sectorul financiar. Este o zi bună pentru a-ți revizui bugetul și pentru a face planuri financiare pe termen lung. Evită cheltuielile impulsive și concentrează-te pe economisire.

Leu (23 iulie – 22 august) Astăzi te simți în centrul atenției, exact acolo unde îți place. Este o zi excelentă pentru a-ți arăta talentele și pentru a străluci în fața celorlalți. Fii atent la nevoile celor din jur și evită să fii prea egocentric.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Este o zi perfectă pentru organizare și planificare. Fie că este vorba de muncă sau de viața personală, vei reuși să pui ordine în haos. Profită de această energie pentru a finaliza sarcini amânate și pentru a-ți pune la punct agenda.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) Relațiile interpersonale sunt în centrul atenției astăzi. Este o zi bună pentru a rezolva conflicte și pentru a întări legăturile cu cei dragi. Ascultă activ și oferă sprijin celor care au nevoie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Ai o intuiție puternică astăzi, care te va ghida în deciziile pe care le iei. Fie că este vorba de afaceri sau de viața personală, vei avea capacitatea de a vedea lucrurile în profunzime. Ai încredere în instinctele tale și acționează în consecință.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) Astăzi ești plin de optimism și aventură. Este o zi excelentă pentru a explora noi oportunități și pentru a ieși din zona ta de confort. Nu uita să fii responsabil și să îți împarți timpul echitabil între muncă și distracție.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) Te concentrezi pe obiectivele tale profesionale și ești determinat să faci progrese. Este o zi bună pentru a-ți demonstra competențele și pentru a obține recunoașterea meritată. Fii deschis la feedback și colaborare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Astăzi te simți inspirat și creativ. Este momentul ideal pentru a începe proiecte artistice sau pentru a-ți exprima ideile inovatoare. Înconjoară-te de oameni care îți împărtășesc viziunea și care te pot sprijini.

Pești (19 februarie – 20 martie) Ai tendința de a fi mai sensibil astăzi și de a te retrage în lumea ta interioară. Acordă-ți timp pentru a medita și pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai grijă de tine și nu te lăsa copleșit de emoții negative.