Univers T nu e doar Hotelul de trei stele, cu servicii de patru stele, amplasat într-o locație ideală, lângă unul dintre cele mai mari complexe comerciale ale Clujului, respectiv la doar 15 minute de Aeroport sau circa 10 minute de centrul orașului.

Nu este nici un simplu restaurant de 250 locuri, recent renovat, cu două terase de 75 de locuri fiecare și cu o vedere încântătoare către lacul din zonă, unde se servește un meniu extrem de atractiv și de apreciat.

Pentru clienții care reprezintă segmentul business și care doresc să planifice un eveniment reușit, Univers T dispune și de un Centru de conferințe, format dintr-un amfiteatru impresionant de 275 de locuri și nu mai puțin de 4 săli de conferință complet personalizabile, cu o capacitate de până la 80 de locuri, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generație.

Pentru detalii referitoare la modalitatea în care Univers T poate să contribuie la succesul evenimentului tău, într-o punct foarte atractiv din Cluj-Napoca, te rugăm să contactezi acest Complex hotelier la: tel. 0734 771177, e-mail: rezervari@universt.ro și website: www.universt.ro

Reamintim faptul că, doar în cursul anului precedent, Univers T a găzduit un număr de 685 de evenimente extrem de reușite în cele patru săli de conferințe, numărul total al participanților ridicându-se la aproximativ 26.300 de persoane.

coral