Unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei de HR din Transilvania va avea loc în 9 noiembrie, la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 5 octombrie 2023 – HR Summit, unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei resurselor umane din Transilvania, va avea loc joi, 9 noiembrie, la Hotel Radisson Blu, din Cluj-Napoca. Tema conferinței de anul acesta – Confronting HR Challenges: The Persistent and The Uncharted – aduce în prim plan atât provocările existente dintotdeauna în industria HR, cât și pe cele emergente.

Ediția de anul acesta a HR Summit se concentrează pe găsirea soluțiilor la unele dintre cele mai presante provocări cu care se confruntă departamentele de resurse umane, cum ar fi lipsa de personal calificat, scăderea productivității, necesitatea oferirii beneficiilor angajaților și dificultatea reținerii talentelor în companii. În același timp, specialiștii în resurse umane vor încerca să creioneze o imagine a viitorului industriei HR, influențat de noile tehnologiile precum inteligența artificială sau munca în regim hibrid care pun și mai multă presiune pe domeniu.

Complexitatea problemelor de resurse umane crește pe măsură ce companiile acordă o prioritate tot mai mare îmbunătățirii experienței angajaților, productivității și culturii companiei. În domeniul resurselor umane, provocările nu sunt obstacole, ci oportunități de creștere, iar în ediția HR Summit 2023 vom aborda provocările persistente din acest domeniu, dar și pe cele necunoscute, care se întrevăd în viitorul apropiat. În cadrul acestei întâlniri a experților în resurse umane se vor aborda provocările permanente ale managerilor de HR, cele vechi și cele noi, explicând o nouă paradigmă în care reziliența și inovarea nu sunt doar strategii, ci un mod de viață actual în domeniul resurselor umane”, au declarat organizatorii.

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul HR, care vor pune la dispoziția publicului posibile soluții pentru probleme actuale din această industrie, dar și indicii despre viitorul locului de muncă. Printre primii speakeri confirmași se află Georgiana Pankler, Senior HR Executive, Younder, Iulian Foca, HR Manager, .msg Systems România, Lavinia Nicoară, Head of Recruting .msg Systems România, Alina Perrin, Head (& Heart) of People Amber și Magnoliu Stan, Consultant HR și Manager Executiv la Smart HR România.

Evenimentul se concentrează pe dezvoltarea industriei HR din România, evoluția companiilor, creșterea profesională a angajaților și crearea unui model de business unde profitabilitatea afacerilor este direct proporțională cu bunăstarea oamenilor.  Ediția de anul trecut a reunit peste 220 de participanți, oameni ai industriei, manageri de HR, specialiști și lideri care dețin în companiile lor rolul de manager al oamenilor. Tema de anul trecut a fost dinamica resurselor umane post-pandemie.

Bilete și mai multe informații despre HR Summit sunt disponibile pe https://hrsummit.ro.

HR Summit 2023 este organizat de Libero Events, în parteneriat cu agenția de comunicare Oxygen și agenția de HR Smart HR România.

Despre Libero Events

Libero Events organizează evenimente B2B, B2C și de PR, facilitând accesul la o industrie puternica. Printre proiectele organizate de-a lungul timpului sunt: HR Summit The SuperHeRoes Conference, The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Targul de Turism Touristica.