iPhone 11 Pro este unul dintre cele mai rezistente tipuri de smartphone, ce lasă concurența cu mult în urmă. Se poate spune despre acesta că nu are rival, din punct de vedere al funcţionalităţii. Dacă despre performanța acestuia toată lumea vorbește cu admirație, când vine vorba de rezistența la impact este clar că utilizatorul are nevoie de ceva ajutor.

Acum există și asigurări, menite să acopere o pagubă majoră la telefon. Asta dacă îți permiți să o plătești. Ai garanția producătorului de asemenea. Totuși niciodată nu este de ajuns ce măsuri iei, așadar o husă de protecție va fi clar o recomandare, mai cu seamă pentru că ecranele și capacele, carcasa telefonului sunt acele elemente mai fragile.

Teste de rezistență făcute pe iPhone 11 Pro

Au făcut alții, pentru ca tu să nu o faci și să știi la ce să te aștepți de la mărețul iPhone 11 Pro. Un canal de youtube va fi relevant în acest sens. A fost astfel testată rezistența acestui smartphone, la impactul cu cimentul. iPhone-ul a ieșit șifonat, cu crăpături serioase pe ecran și pe sticla de pe spate, camera foto total defectată după multiple şocuri, după ce în primă fază a început să piardă din pixeli.

Un astfel de test demonstrează clar importanţa unor accesorii de protecție precum husele. Apple transmite într-adevăr că sticla de la modelul de iPhone 11 nu este una dintre cele mai rezistente de pe piață. Asta ne spune un singur lucru, că trebuie să ne preocupăm de modalități practice, dar și estetice de protecție.

Totuși iPhone 11 Pro are o ramă din oțel inoxidabil. Asta nu îi garantează faptul că este indistructibil. Ori nu rama ne interesează mai mult, ci sticla şi display-ul.

Nu știi niciodată când mișcările tale bruște sau atenția la aplicații, jocuri interesante de pe iPhone duc la un eveniment nefericit, adică impactul cu solul. Iată aici câteva jocuri pe care poți să le descarci și să te bucuri de o experiență plăcută: www.stifler.ro/blog/top-5-jocuri-pentru-telefon.htm.

Huse recomandate pentru iPhone 11 Pro

La un așa smartphone vedetă desigur că nu poți pune orice husă așadar magazinul online dedicat segmentului de accesorii gsm, Stifler vine cu propuneri elegante și deopotrivă funcționale și rezistente.

În gama de huse pentru iPhone 11 Pro se regăsesc cele de tip stand, transparente, de tip flip cover sau carcasă, bumper printre altele. În funcție de preferințele fiecăruia, husa potrivită poate fi cea cu piele ecologică, pentru gusturi clasice să spunem, din policarbonat sau poliuretan.

Ce este de apreciat la husele de la Stifler este că aceste accesorii au funcții multiple. Din rațiuni practice și mai ales pentru că vorbim despre un smartphone sofisticat și de clasă, husele pentru iPhone 11 Pro sunt stiluri complexe – pot avea funcție antiamprentă, antipraf, cu buzunar pentru card, închidere magnetică sau sunt rezistente la căzături. Foarte important de reținut este că în același loc găsiți cu ușurință husele cu protecție pentru cameră.

La capitolul design nu sunt prea multe pretenții, dat fiind că mare parte din utilizatori sunt mai degrabă interesați de aspectul smarphone-ului așa cum este el și nu își prea doresc să îl acopere. Pot fi însă alese husele opace și colorate  sau cele transparente.

Pentru cei care consideră că o husă ar putea știrbi din imaginea elegantă a telefonului ei bine stifler.ro demonstrează contrariul. Dispune și de opțiuni precum huse ultrasubţiri, transparente. Nu incomodează cu absolut nimic, nu adaugă greutate, dar își fac treaba și sunt un scut rezistent. Pentru că nu știi niciodată când neatenția duce la o căzătură cu efecte păguboase.

O altă variantă este cea a husei cu spatele transparent, pentru a lăsa faimosul logo să iasă în evidență. Este încadrată de margini robuste, spatele din PC dur și bumper din TPU, flexibil.

Ținem cont că accidentele de acest gen, unele chiar stupide sau banale, nu țin cont de cât de scump este device-ul. Testul aici este cel de rezistență și atât. Ori reparațiile pentru produsele Apple nu sunt dintre cele mai ieftine. De fapt display-ul și sticla de pe spate sunt printre cele mai scumpe operațiuni. Așadar, telefonul scump cere evident și măsuri de securitate optime. Husele de la Stifler sunt totuşi accesibile, deci cu atât mai mult sunt o recomandare.