Iarna, arsenalul vestimentar masculin este mai limitat, iar posibilitățile de asociere a hainelor și accesorizare mult mai restrânse. Astfel, mai toată lumea pune accent pe confort și ținute relaxate, și mai puțin pe stil. În special, bărbații tind să ruleze cam aceleași piese vestimentare, în ținutele zilnice, cu ajustări minime. Totuși, chiar dacă ești genul care preferă acest gen de abordare care nu te scoate din zona de confort, poți alege doar câteva piese cool de sezon pe care să le folosești obsesiv, însă în combinații creative, care să te pună într-o lumină favorabilă.

Iată cum să obții soluții de stil masculin remarcabil, chiar și cu puține piese vestimentare, în cel mai capricios anotimp.

Alege designul cool

Este clar că atunci când îți cauți piesele esențiale pentru iarnă, te uiți să fie confortabile și să îți țină de cald. Nimic rău în asta. Totuși, orientează-te către branduri care folosesc tehnologie avansată care se remarcă și printr-un design special. De exemplu, atunci când îți cauți jacheta perfectă pentru iarnă, alege, de exemplu o geaca Columbia de la Fashion Days. Brandul american, specializat pe articole sportive și echipamente pentru sezonul rece, folosește materiale de cea mai bună calitate, care păstrează căldura corpului, și tehnologie inovatoare pentru confort. În același timp, echipa responsabilă de designul produselor se remarcă prin abordări creative extrem de apreciate de către publicul tânăr și nu numai. Brandul produce geci într-un stil clasic cu accente moderne, potrivit mai multor categorii de vârstă și stil, astfel, foarte versatile.

Fii atent la detalii

Întotdeauna, atunci când cumperi haine și încălțăminte pentru iarnă, fii atent la detaliile produsului. Evident, nu vei ști exact ce tehnologie a fost folosită, însă un produs de calitate se observă de la prima vedere. Materialele, cusăturile, flexibilitatea tălpilor, în cazul pantofilor, aspectul tactil, toate sunt elemente de luat în calcul la prima selecție. Apoi fii atent la elementele de design precum asocierea de culori, accesorii adăugate, combinația de texturi și așa mai departe. Atunci când vorbim despre pantofi, la Fashion Days vei găsi nenumărate modele de încălțăminte sport performantă, pe care o poți folosi în diverse asocieri vestimentare. Totul este să știi ce culori ai predominant în garderobă și să alegi ceva ușor de asortat. De obicei, culorile neutre sunt cele care merg la orice.

Asociază creativ

Odată ce ți-ai setat o garderobă de piese basic, învață cum să le combini astfel încât să ieși în evidență prin stil. De exemplu, cele mai cool piese de purtat în sezonul rece sunt jeanșii negri sau indigo, puloverele din lână sau cașmir, hanoracele cu design grafic, pentru un stil mai young, bocancii sau adidașii cu talpă mai groasă, gecile din materiale impermeabile, cu umplutură de puf. Dacă vei avea câte două tipuri din aceste piese și le vei folosi, alternativ, în ținute simple, vei fi cu adevărat apreciat pentru un stil simplu, dar de efect.