Ilie Nastase, fostul mare tenismen roman, a avut o reactie scandaloasa, dupa ce Brigitte si Florin Pastrama s-au cununat civil, luni, 27 mai. Este vorba de numele Nastase, la care femeia nu renuntase dupa divortul de Ilie.

Brigitte a renuntat la numele de familie pe care il pastrase in urma mariajului cu Ilie Nastase si a devenit doamna Pastrama, lucru care nu a bucurat-o doar pe ea, ci si pe fostul mare sportiv de care a divortat in septembrie 2018.

Trebuia sa renunte mai demult la numele de Nastase. Eu am o sotie care imi poarta deja numele si cu care voi face nunta in august. Nu-i urez nimic, imi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum si ma intereseaza doar de mine si de sotia mea”, a declarat Ilie Nastase, pentru Click!.

Ceremonie intr-un cadru intim

Brigitte si Florin Pastrama si-au unit destinele luni, intr-un cadru intim alaturi de prieteni. Dupa ceremonie toti invitatii au plecat spre marea petrecere.

Prietenii de la „Ferma” s-au numarat printre invitatii proaspetilor casatoriti. Chiar si Otniela, cu care Brigitte a avut cateva conflicte a lasat ura deoparte si s-a prezentat la eveniment gata de distractie.

Otilia Bilionera, care a fost una dintre marile atractii de la petrecere, a facut o surpriza de zile mari. Pe langa aparitia de senzatie, artista a fost cea care a prins buchetul. Se pare ca, in curand va mai avea loc inca o nunta. Otilia a tinut sa impartaseasca cu toata lumea aceasta bucurie si a postat o fotografie pe Instagram, iar ca sa nu fie loc de interpretari, a precizat ca ea a prins buchetul.

Apropiatii celor doi care le-au facut numai urari de bine si s-au bucurat pentru ei. „Am crezut ca e o gluma. Ne intelegem bine si cu ea si cu copiii ei. Suntem o adevarata familie. Daca el e fericit, sunt fericita si eu”, a declarat mama lui Florin Pastrama.

„Imi place Brigitte, arata intr-un mare fel”, a declarat Ioana Filimon, miss Romania 2016. „Ma bucur foarte mult pentru ea, ea a trecut prin multe. Stiu ca si-a dorit foarte mult sa se casatoreasca cu Florin. I-am dat multe sfaturi, singura mea dorinta este sa fie ea bine”, a declarat si Diana, cea mai buna prietena a lui Brigitte.

„Ii doresc sa fie sanatoasa si fericita si implinita, asa cum isi doreste de mult timp. Sa mearga pe drumul asta si sa-s implineasca visele pentru ca este un om foarte bun si muncitor. Putini oameni o cunosc in spatele imaginii. Eu o stiu de 20 de ani. Cand eu am avut momente grele si ea a aflat, a fost singura sau prima care a sarit sa-mi scorde ajutor. E un om extrem de sufletist”, a declarat Oana Roman, care a venit la eveniment insotita de sotul ei, Marius Elisei.

Ilie Nastase face nunta in august

Ilie Nastase a facut cununia civila cu Ioana Simion acum o luna, iar in august isi vor uni destinele si in fata lui Dumnezeu. Initial, Ilie si Ioana planuisera sa faca ambele evenimente in aceeasi zi, insa au schimbat putin planul. Petrecerea de nunta va fi una restransa, la care vor participa doar cei apropiati, familia, rudele si prietenii lor.

  coral