Institutul de Medicină Legală (IML) a confirmat oficial că cei trei clujeni găsiți morți în curtea casei au decedat după ce s-au electrocutat lângă o piscină gonflabilă amplasată chiar pe proprietatea lor. Autoritățile au prezentat și detaliul care a dus la decesul celor trei membri ai aceeași familii.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru Adevărul că Institutul de Medicină Legală a confirmat că Ovidiu Mureșan (46 de ani), un economist respectat în Cluj-Napoca, și părinții săi au murit electrocutați.

Incidentul tragic s-a produs marți seara, când cei trei au fost găsiți decedați lângă o piscină gonflabilă în curtea locuinței lor din Cluj.

Incidentul tragic a fost cauzat de o instalație electrică improvizată deasupra bazinului din curtea locuinței lor.

Potrivit martorilor, un fir electric s-a rupt în timp ce fiul, Ovidiu Mureșan, se afla în apă, provocând prima electrocutare. Mama sa a încercat să-l ajute, dar și ea a fost eectrocutată instantaneu. Tatăl său, care a venit în ajutor, a avut aceeași soartă.

„Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când, se pare, un fir s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui ar fi sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Martor la scene a fost tatăl de 76 de ani, ultimul care a încercat să-și scoată de acolo familia. A murit, însă, și el”, potrivit Pro TV.

Vecinii au alertat autoritățile după ce nu au mai reușit să ia legătura cu familia Mureșan. Polițiștii sosți la fața locului au constatat că cei trei se aflau în costume de baie în momentul tragediei.

Potrivit informațiilor preliminare, Ovidiu Mureșan intenționa să dezvolte mai multe proiecte imobiliare în zona unde a avut loc accidentul. Cu doar două săptămâni înainte de deces, el împărtășise prietenilor planurile sale de a construi case, inclusiv una pentru el și familia sa, în aceeași zonă.

Ovidiu Mureșan, absolvent al Facultății de Studii Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB, a fost director al unei filiale clujene a OTP Bank și era cunoscut drept un om modest, deși avea o avere semnificativă și deținea proprietăți în diverse zone din Cluj-Napoca.