Trei locuinţe şi o anexă au ars, joi seara, în urma unui incendiu în localitatea Gologanu din județul Vrancea. Proprietarul unei case a suferit un atac de panică după ce s-a intoxicat cu fum, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

Alarma a fost dată în jurul orei 17,00, spun pompierii, după ce flăcările puternice au cuprins cu repeziciune cele trei case din localitatea Gologanu din județul Vrancea.

„Un apel primit în jurul orei 17,00 prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 anunţa izbucnirea unui incendiu la locuinţe în localitatea Gologanu. Imediat s-au deplasat la faţa locului pompierii militari din cadrul Detaşamentului Focşani, iar în sprijinul lor au fost mobilizate în dinamica echipaje de la Secţiile de Pompieri Adjud şi Vidra, în total, acţionându-se cu şase autospeciale de stins incendii. În momentul sosirii primelor forţe de intervenţie la faţa locului, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă, generalizat, la trei locuinţe şi o anexă. S-a acţionat atât pentru localizarea acestuia, cât şi pentru împiedicarea propagării la alte construcţii învecinate”, a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, unul dintre proprietari, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum şi atac de panică, fiind preluat de echipajul SMURD prezent la faţa locului, care i-a acordat primul ajutor.