News Flash:

Inconștiență: Elevii școlii elitiste Royal School din Cluj, lăsați să se joace în plină stradă, printre mașini. VIDEO

19 Aprilie 2019
3553 Vizualizari | 1 Comentarii
Elevi in strada 1

Peisajul învățământului privat din Cluj-Napoca s-a îmbogățit, de puțin timp, cu încă o instituție de învățământ “premium”, pe lângă Transylvania Collage facându-și apariția și Royal School in Transylvania, care promite părinților generoși din fire o educație aleasă pentru copiii lor.

Cu tarife de la 6000 de euro pe an, pentru cei mai mici elevi, și până la 9284 de euro, cât costă un an de școlarizare pentru elevi cu vârste între 17 și 18, Royal School in Transylvania se vrea o instituție elitistă care oferă cursanțilro cele mai bune condiții de învățământ, însă lucrurile nu par mereu să stea așa.

După cum se poate observa din clipul video trimis de către cititor pe adresa redacție, elevii școlii mai sus menționate sunt lăsați să se joace, singuri și nesupravegheați, în curtea minusculă situată în afata clădirii CBC, unde își are sediul școala, de pe strada Henri Barbusse din cartierul clujean Mărăști, chiar dacă mediul respectiv nu este tocmai cel mai sigur cu putință, având în considerare numărul mare de mașini care tranzitează zona.

Din imagini se observă faptul că elevii de multe ori sunt nevoiți să iasă în plină stradă, printre mașini, pentru a-și recupera mingea sau discul de frisbiee, fără ca cineva să-i supravegheze sau să le interzică accesul în stradă.

Suntem curioși dacă parinții care cotizează zeci de mii de lei pe an pentru educația propriilor copii sunt conștienți de condițiile în care aceștia se desfășoară în timpul de joacă.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Elevi_in_strada_2_

Galerie Video


royal school cluj-napoca elevi inconstienta scoala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Marie-Laure Druguet  | #75496
I would like to know who gave you the right to film my child and post the video on your page?? Also, just so you know, he was being looked after by his father since this happened AFTER SCHOOL hours, so before spreading fake news and putting my child in danger by posting a video of him on the internet, please cross check your facts. Please remove this video immediately from your website. Thank you very much.
Adauga comentariu

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045506 (s)