Interceptări din dosarul traficantului Tudor Cirje, care deținea pistol: “Dacă mă disperă cineva… dacă vrei să faci mortăciune, cu mănuși de doctor, da?”

De la moartea Gabrielei Ripan, studenta ucisa intr-un accident infiorator de traficantul de droguri Tudor Cirje, au trecut prea multi ani! Amanari, expertize alterate, obiectii, coruptia din IML Cluj, toate au contribuit la perversa trecere a timpului. Timp in care Tudor Cirje si-a rafinat strategia de interlop: si-a construit un sistem de valori criminale dupa care se ghida, si-a consolidat anturajul si relatiile cu furnizorii de droguri, s-a blindat cu bani, ba chiar avea in cap si un exit: sa plece in Spania si sa isi ia mai multe proprietati si sa traiasca “linistit, fara emotii”, arată Ziar de Cluj.

Si cum sa nu aiba timp criminalul Carje sa faca trafic cu zeci de kilograme de droguri cand stia ca judecatori precum Ramona Mornaila de la Tribunalul Cluj sunt atat de buni la suflet incat l-au lasat in libertate, ba chiar i-a fost schimbata si incadrarea intr-una mai lejera, ca sa ia si el doi anisori cu suspendare, in timp ce victima sa se afla in mormant si parintii nemangaiati, arată sursa citată.

Mornaila i-a permis inculpatului Cirje sa abereze in fata ei ca el ar fi cuminte si studios, ca nu ar avea nicio treaba cu drogurile. Daca doamna Mornaila si-ar fi intrebat sotul, fost sef al DIICOT Cluj, chiar SI institutional, nu familial, ar fi aflat pe data ca Tudor Cirje este consumator de droguri inca de la varsta de 14 ani!

Chiar si din ce rezulta de la procurorul DIICOT Cluj Corina Irimies ne dam seama de tupeul acestui bombardier: in ziua cand avea termen la instanta pentru uciderea Gabrielei Ripan, el s-a dus linistit sa isi consolideze operatiunile de trafic de droguri.

Cirje nu e un simplu “baietas” ce distribuie droguri. Vedem asta avand in fata cateva semne: cantitatea imensa de droguri cu care a fost prins in flagrant / precautiile de tip mafiot pe care si le lua sa nu fie urmarit si… dezvaluirea pe care o fac mai jos: si anume ca, in caz ca il “dispera” cineva, avea pregatita si o arma letala, ca sa isi omoare adversarii sau dusmanii.

Cirje nu brava in convorbirea de mai jos: avea conexiunile sa ii faca rost partenerului de discutie de pistol letal, chiar de un Kalashnikov, ba inca ii dadea sfaturi acestuia cum trebuie sa tina ascunsa arma pe care i-o va face rost de la Arad si cum trebuie sa procedeze daca vrea sa omoare pe cineva…

Incredibil, doamna judecator Mornaila… Omul asta a stat in libertate ani de zile si putea oricand sa omoare pe oricine…

 

 

 

Lasă un răspuns