Tragedie în lumea poliției clujene: Doi tineri polițiști și-au pierdut viața într-un accident la Huedin.

O veste devastatoare a lovit comunitatea poliției din județul Cluj. Duminică dimineața, doi tineri polițiști care activează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj și-au pierdut viața într-un tragic accident petrecut la Huedin.

Soții Ghiran, membri ai forțelor de ordine, și-au găsit sfârșitul în urma unei coliziuni puternice între autoturismul în care se deplasau și o autocisternă, în zona de ieșire din localitatea Șaula.

Tragedia a adus un imens gol în rândurile colegilor și prietenilor acestor tineri polițiști, care îi cunoșteau drept persoane dedicate și implicate în asigurarea siguranței comunității.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 08.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe DN1-E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ”, arată ISU CLUJ , citat de Ziarul Făclia.

IPJ Cluj a anunțat că accident rutier a avut loc, în jurul orei 08.20, pe DN1 E60, în localitatea Șaula. Din primele informații, polițiștii au constat că este vorba despre o coliziune între un autoturism și un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), la km 522. Din nefericire, în urma impactului, două persoane aflate în autoturism au decedat.

Cercetările sunt în desfășurare. Traficul este blocat pe ambele sensuri.