Efervescența şi spiritul tânăr au cuprins Iașul, iar asta înseamnă un singur lucru: începe anul universitar, iar studenții au revenit. Se anunță zile dedicate lor, iar Iulius Mall va fi şi el prezent cu terenul de baschet la evenimentul „Bun venit la UAIC”, dar și cu o zonă interactivă personalizată, la Garden Party-ul Universității Tehnice. Ne vedem în Copou și în Tudor! Find us, play with us, enjoy life, feel the Iulius spirit!

Ți-ai adus lucrurile personale de acasă, ai găsit loc pentru mini-frigider, dar pentru borcanele cu preparatele mamei? Dacă răspunsul este da, atunci camera ta de cămin este gata și anul universitar poate să înceapă! Iulius Mall îţi urează „bun venit!” şi te invită la două evenimente organizate pentru studenții reveniți în Iași.

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2023, ne vedem în parcul „La Balenă” din campusul „Titu Maiorescu” Copou, pe terenul de baschet, „Flying Ballz”. Vino cu prietenii și alege unul dintre jocurile propuse, iar noi vă premiem! Arbitrul jocurilor este Alex Prodan, baschetbalist ieșean. Echipele cu cele mai multe puncte vor primi goodie bags cu băuturi răcoritoare, bilete la Cinema City și vouchere la restaurantul Yumm, iar adversarii vor avea vouchere la Cartofisserie și flyere cu premii surpriză. Toată lumea câștigă unul dintre pachetele puse în joc de Iulius, așa că totul e de fun!

Luni, 2 octombrie, ne vedem în campusul Tudor Vladimirescu, la „Garden Party”, organizat de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”. Te provocăm la Campus Challenge, unde ai ocazia să demonstrezi cât de bine te descurci pe cont propriu, iar noi te premiem. În zona amenajată de Iulius Mall în parcul din campus vei găsi o „cameră de cămin”, cu pat, frigider și masă. Probele vor fi 1 la 1 și constau în: cine curăță cel mai repede un cartof, cine mănâncă cel mai repede o felie de pâine cu zacuscă și cine face patul mai repede. Ne găsești în „camera noastră de cămin”, în intervalul orar 16.00 – 19.00, iar primii 100 de câștigători vor primi bilete la Cinema City și vouchere la Altex, iar cei care încă nu se descurcă cu treburile „casnice” vor primi vouchere la restaurantul Yumm.